5 typov bozkov, pri ktorých zošaliete blahom

Bozk nemusí byť len úvodom k milostným zážitkom. Môže byť plnohodnotnou rozkošou, na ktorú sa budete tešiť možno ešte viac, ako na milostné splynutie.

20.06.2015 17:00
sex, vzťah, intimity, bozky Foto:
Pery majú porovnateľné množstvo nervových zakončení ako pohlavné orgány.
debata

Bozk má totiž zvláštnu moc, len treba objaviť jeho potenciál a nebozkávať sa aj v tridsiatke rovnako, ako neskúsená pätnástka.

Romantický bozk

Čo vlastne delí romantickú pusu od tej bežnej? Tajomstvo je v očakávaní. Keď ste čakali prvú pusu, všetko vo vašom tele túžilo ochutnať chuť muža, ktorý vás držal okolo ramien. K tomu príjemné prostredie a je tu bozk, na ktorý sa nezabúda. Kľúčom k romantickým bozkom na všedný deň je trocha hravosti. Flirtujte s partnerom, odtiahnite sa, keď čaká, že vám splynú ústa. Aj maličké hravé okamihy, chvíľky čakania, vedia zo spojenia pier spraviť krásny romantický okamih.

Bozky ako o život

Hlboké a vášnivé. Muži majú radi bozky dlhé, šťavnaté, keď sú vaše ústa dlhé minúty spojené vo vášnivom tangu. Presuňte svoje vášnivé bozky aj na intímne partie, erotogénne zóny a použite pery, jazyk, satie aj jemné hryzkanie. Štýlov bozkávania je takmer tak veľa ako sexuálnych polôh, už len objavovať ich je dobrodružstvo.

Citlivé hry

Pery majú porovnateľné množstvo nervových zakončení ako pohlavné orgány. Preto nie je rozumné ich pri milovaní mať len otvorené. Bozkávanie sa počas sexu radikálne zvyšuje vzájomné potešenie partnerov. Dosiahnuť orgazmus pri tom, ako sa spolu bozkávate, je slasťou, pri ktorej dvojice strácajú slová a vzájomnú rozkoš nevedia ani opísať. Patrí však k tomu najkrajšiemu, čo sa v posteli dá zažiť. Aj patria polohy, pri ktorých je možné dať si pusu, vedú v rebríčkoch obľúbenosti.

Bozk pri krásnych chvíľach

Nestačí sa len na seba usmievať, držať sa za ruky, alebo objať. Dajte si bozk vždy, keď sa cítite spolu šťastní. Je to tak trochu mágia. Vďaka spomínaným nervovým zakončeniam nesmierne zvýšite rozkoš situácie, no zároveň vytvoríte akúsi hormonálno – emocionálnu kotvu. Ak sa následne pobozkáte počas všedného dňa, alebo ráno pred odchodom do práce, bozk vo vás vzbudí rovnaké pocity šťastia, vyplaví hormóny a naladí príjemné myšlienky ako v pamätné pekné dni. Bozk sa stane akousi kotvou šťastia, ktorá sa hodí vždy. Napríklad aj v pondelok ráno, pred odchodom do práce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vášeň #bozky

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...