Jennifer Lopez efekt! Prečo randiť so zajačikom?

Štyridsiatnička po boku dvadsiatnika? Prečo je to skvelé?

10.06.2015 13:00
Jennifer Lopez Foto: ,
Speváčka Jennifer Lopez (v zlatej kreácii od Zuhaira Murada) a tanečník Casper Smart.
debata (1)

Tanečník Casper Smart, ktorý je od 45-ročnej speváčky a herečky mladší o sedemnásť rokov, je zdá sa, opäť po jej boku. Hoci Lopez odmieta komentovať svoje súkromie, paparazzovia ich zachytili ruka v ruke počas nakrúcania novej šou v newyorskom Brooklyne. 45-ročná dvojnásobná mama sa tak vrátila do náručia mladého milenca.

Prečo je pre ženy čaraz lákavejšie skočiť do vzťahu s viditeľne mladším chlapom? Tu sú tri možné dôvody:

Efekt zrkadla

Aký bezstarostný život ste viedli ako dvadsiatka! Spomínate si ešte? Neriešili ste nepríjemných kolegov, kariéru, hypotéky… Žili ste pre moment a naozaj ste sa tešili oveĺa viac. Materiálne bez zabezpečenia a možno práve vďaka topu oveľa slobodnejšia. S mladším partnerom sa môžete vrátiť do bezstarostnosti a užívať si život tu a teraz…

Energia

Unavený, znudený a ufrflaný štyridsiatnik, ktorý sa doma nedokáže „vypnúť“ a myslieť na čosi príjemné… A presne takýto efekt únavy a nespokojnosti dvadsiatnik do vášho života nevnáša. Je plný energie, nápadov, srší z neho spokojnosť a optimizmus! Prečo sa nezviesť na tejto vlne?

Skvelá kombinácia

Máte navrch v životných skúsenostiach a to sa počíta! Kto by netúžil po obdive, kto by nechcel vidieť rozžiarené oči v momente, keď vás zbadá na konci ulice… Zrazu je tu mladý muž, ktorý je vami taký očarený! Na ten pocit ste pomaly zabudli… Ale existuje! Tak si ho vychutnajte.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #milenec #benefity #vekový rozdiel

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...