SEX: Čo je pre chlapa to najdôležitejšie?

Niekedy nie je najdôležitejšie učiť sa na vlastných chybách. Najmä v prípade, ak vašu posteľ opúšťa partner za partnerom.

30.05.2015 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pre muža je pri milovaní dôležité, ako sa vám to s ním páči.
debata

Vtedy nie je na vine mužská prelietavosť, ale možno iba fakt, že v posteli s vami nenájdu to najdôležitejšie.

Vyzývavosť

Muži ju milujú, zbožňujú, vyhľadávajú. Je to pre nich akýsi tanec, aby sa o vaše lono uchádzali zas a znova. Ako v prírode, keď chce samec zbaliť tú najkrajšiu samičku, ktorá ich vábi. Ukážte partnerovi hladne vašu túžbu a prevezmite iniciatívu. Muži majú radi v posteli partnerky, ktoré vedia udávať rytmus, nielen odležať súlož s nohami vo vzduchu.

Vzdychy

Opakovanie je matka múdrosti. O potrebe vzdychov sa píše azda v každom manuáli právnej milenky a pritom je mnoho žien stále dosť ticho. Zaujímavé je, že ženy, ktoré dali priechod aj hlasovému prejavu si samé užili sex podstatne lepšie. Tajomstvo je v uvoľnení a dýchaní. Vzdych sa potom už prederie z hrdla sám. Buďte hlasnou a partnerovi dáte niečo ešte cennejšie. Vlastné potešenie.

Keď si žena užíva

Pre muža je ľahké pri sexe dosiahnuť vyvrcholenie. No to nie je to najdôležitejšie. Pri otázke, či si vyberú vlastný orgazmus, alebo ženské uspokojenie, muži hovoria jednoznačne v prospech žien. Pre muža je pri milovaní najdôležitejšie, ako sa vám to s ním páči. Zlepšujte techniku, polohy, láskanie. Urobte všetko preto, aby ste boli obaja nadšení. Určite sa to oplatí.

Zmena

Niektorí ju kompenzujú milenkou, či neustálym striedaním partneriek. Dajte mu zmenu aj doma a vytratí sa akákoľvek snaha o zajačie úmysly. Zmenu pritom dosiahnete nielen prístupom a striedaním polôh. Niekedy prekvapí rýchlovka, inokedy zvodnosť na novom nečakanom prostredí. Do každej správne fungujúcej spálne patria aj erotické kostýmčeky a nejaké tie hračky a nástroje. Zmena sa dá dosiahnuť aj s jedinou a stabilnou partnerkou. Stačí štipka kreativity, trocha sexepílu, dávka snahy a toho svojho udržíte na vlastnom piesočku bez väčšej námahy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...