Najerotogénnejšie miesta ma mužskom tele. Penis to nie je!

Naučiť sa mapu bodov rozkoše na mužskom tele znamená, okamžite vylepšiť sexuálny život celej dvojice.

13.05.2015 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži chcú aj máličko drsnejšie zaobchádzanie.
debata

Čo totiž investujete do mužského potešenia, to vám partner rád vráti. Muži totiž milujú sexuálne) vzdelané ženy.

Predohru zbožňujú, ale…

Už na prvý pohľad sú muži odlišní od žien. Preto je naivné sa domnievať, že budú milovať rovnaký typ predohry ako ony. Z nepochopenia sa zrodil mýtus, že muži si na úvod milostného aktu príliš nepotrpia. Pri predohre však prichádza k jemnej masáži erotogénnych zón. Problém nastáva, ak ich nepoznáte. Ak odhalíte mužskú erotogénnu mapu, predohru si spoločne s vami náramne užije.

Predohra chlapa zachráni

Muži sa so ženami hádať nezvyknú, pretože vetria vopred prehratý boj. Preto radšej rezignovali a tvrdia, že bez predohry sa zaobídu. Problémom je, že 70% mužov vzrušuje práve dobrá príprava na sex. Bez nej sa omnoho skôr dostavuje sexuálna nuda, frustrácia aj poruchy erekcie.

Penis si nechajte na neskôr

V domnienke, že penis je u muža erotogénna zóna číslo jedna, ženy pri láskaní obvykle siahajú priamo po ňom. Chyba! Mužovi to signalizuje, že musí okamžite do akcie, keďže ste siahli priamo po jeho náčiní. Skúste to však z opačného konca. Nechajte penisu čas, aby sa pomaly dostával do erektívnej pozície. Predohru začnite tam, odkiaľ mužovi rozvibrujete celé telo, nielen prirodzenie.

Ústa, uši, krk

Hladkajte, bozkávajte, sajte, hryzkajte. Táto trojica bodov bola 7000 mužmi takmer jednohlasne označená za najlepšie erotické miesta štartu láskania. Hrajte sa mu s krkom a uchom, rozdávajte bozky a uvidíte, že nebude chcieť prestať hrať s nežnosťami. Muži však nemusia len nežné pusinky, ale aj máličko drsnejšie zaobchádzanie. Mieru si už so svojim miláčikom nájdete.

Bradavky

V tomto si môžeme podať s mužmi ruky. Mužské bradavky sú rovnako citlivé a rozkošnícke ako tie ženské. Koľko času však muž venuje ženským prsiam a koľko vy tým jeho? Ak si budete kvit, bude mať predohru rovnako rád, ako vy.

Zadok

Ženy sa na mužský zadok nevedia vynadívať, ale zabudli sa ho dotýkať. Hladkajte ho, škrabkajte nechtami, masírujte. Dokonca nielen počas predohry, ale aj počas samotného sexu. Teda ak chcete partnerovi vylepšiť rozkošnícke pocity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #predohra #láskanie #erotegénne zóny

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....