69 a jej horúce erotické variácie

O polohe 69 už počuli aj tí, čo majú na sex ešte čas. Práve to z nej robí sprofanovanú polohu, ktorá sa v bežných spálňach paradoxne takmer vôbec nevyskytuje. Je čas ju trochu oživiť.

12.05.2015 09:00
se, vzťah, intimity Foto:
Láskanie ústami sa dá vylepšiť jednoznačne niečím sladkým.
debata

Pridajte masáž

Pri polohe 69 v klasickom prevedení veľa milencov zabúda na ruky. V prvom rade ide samozrejme o obojstranný orálny sex, ale ruky mu vedia doslova vdýchnuť viac života. Nehovoriac o tom, že na dosah máte zadok, jednu z najerotogén­nejších častí mužského aj ženského tela. Za zmienku stojí aj masáž konečníka a u muža prostaty. Masírujte sa pri práci jazykom a uvidíte, ako vás začne baviť táto nová milostná úroveň starej 69tky.

Nájdite si pohodlie

Kľačať a krčiť sa nie je ideálna pozícia najmä pre ženu, keďže partner vo väčšine prípadov len leží. Toto nepohodlie vyriešite otočením sa na bok. Stále máte dobrý prístup k orálnemu sexu, ale zároveň sa zrieknete nepohodlia. Čo na tom, že nebudete ako z učebnice Kamasútry? Prvoradé je predsa potešenie, či nie?

Lepšia chuť

Láskanie ústami sa dá vylepšiť jednoznačne niečím sladkým. Medom, džemom, šľahačkou. Pohlavie chutí úplne inak so sladkou dobrotou. Zároveň to bude nové dobrodružstvo. Výčitky mať nemusíte, pretože tú trochu kalórií spálite, kým sa dopracujete k orgazmu.

Porno trik

Mužom sa bude páčiť, pretože je ozdobou ich obľúbených filmov a ani vy neostanete nakrátko. Tentoraz bude hore partner, vy s hlavou mierne sklonenou dole na konci postele. Partner sa nad vami postaví, akoby šiel robiť kliky. On má vaše lono ako na tácke a vy mu zasa môžete dopriať to potešenie hlbšieho vniknutia do pusy. Zároveň sa tak trochu bude cítiť ako filmová hviezda.

Prisypte adrenalín

Ak chodíte to posilňovne, teda prioritne váš partner, a postavu nemáte v závratných výškach BMI, môžete skúsiť 69 s prídavkom adrenalínu. Sex totiž adrenalín nesmierne prospieva. S ním v krvi bude sex divokejší, dravejší a precítenejší. Stačí, že sa partner postaví, môže sa opierať o stenu a vás chytí tak, aby ste boli dole hlavou. Máte v puse jeho prirodzenie a on sa venuje klitorisu. Nie je to na dlho a nie je to na dosiahnutie orgazmu. Pozícia je vhodná na napumpovanie adrenalínu a osvieženie bežnej rutiny. Je to však vyšší level, preto opatrne a nepreceňujete fyzické schopnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne polohy #orálny sex

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....