Svadobné oznámenia. Vyberte si to najkrajšie....

O mesiaci máji sa vraví, že je lásky čas. Nuž, niečo na tom určite bude, lebo aj podľa oficiálnych štatistík sa "svadobná sezóna" začína práve v tomto mesiaci a pokračuje až do októbra.

05.05.2015 11:00
svadba, svadobné oznámenie Foto:
Svadobné oznámenie má ladiť s farbou svadobnej výzdoby.
debata

Kým kedysi, sa najviac svadieb konalo koncom jesene, v zime či na skorú jar, dnes je trend iný. Hádam neexistuje nevesta, ktorá netúži mať na svojej svadbe krásne slnečné počasie. A na to sú práve spomínané mesiace najideálnejšie. Nech už plánujete svadbu menšiu, väčšiu či iba „o dvoch svedkoch“ väčšina budúcich manželov sa určite nezaobídete bez svadobných (či po svadobných) oznámení. Samozrejme, za predpokladu, že informácie o svojej svadbe nechcú rodinu a známych informovať prostredníctvom sociálnych sietí. Väčšina snúbencov sa však stále prikláňa ku klasickým svadobným oznámeniam.

Päť vecí, ktoré na svadobnom oznámení nesmú chýbať:

1. mená snúbencov;
2. dátum, čas a miesto, kde sa bude svadba konať (pozor – nie hostina!);
3. adresy oboch snúbencov alebo ich spoločná adresa, aby hostia vedeli, kam zaslať gratulácie k svadbe;
4. svadobné oznámenie môžete doplniť aj pekným mottom, citátom či vlastnou básničkou;
5. ak chystáte svadobnú hostinu, nezabudnite pre hostí pripraviť aj kartičky s pozvaním k svadobnému stolu.

Viete, aké sú módne trendy svadobných oznámení v roku 2015?

Chcete kráčať s módou aj pri výbere svadobného oznámenia? V tom prípade by ste si mali zvoliť niektorý z odtieňov hnedej, maslovej, svetložltej. Ak sa nebránite extravagancii a túžite, aby vaše svadobné oznámenie bolo výrazné a zapamätateľné, vsaďte na tyrkysovú, červenú či dokonca cyklámenovú. „U nás pri výrobe svadobných oznámení nepociťujeme nával módnych trendov. Favoritom medzi farbami je jednoznačne klasická zlatá, po nej béžová, maslová, ale aj odtiene od žltej až po svetlohnedú, s prvkami srdiečok a obrúčok. K farbám, ktoré sa na svadobné oznámenia používajú iba minimálne u nás patrí modrá a zelená. Čo sa týka formátu svadobného oznámenia, najväčší záujem je o klasický DL formát (veľkosť podlhovastej obálky), štvorec, formát A6 či otváracie (lomené) svadobné oznámenia,“ hovorí manažérka digitálnej online tlače Ševt, Ing. Katarína Marková

Svoju svadbu môžete zladiť do rovnakých tónov

Rozhodli ste sa, že vaša svadobná výzdoba ružová, zlatá, maslová, fialová či iná? Do vami vybranej farby, farebnej kombinácie alebo štýlu môžete zladiť nielen svadobné oznámenie a pozvánky k svadobnému stolu, ale aj etikety na víno, „posvadobné“ oznámenia či poďakovania hosťom, menovky na svadobné stoly, kartu so svadobným menu alebo nápojovú kartu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #svadobné oznámenie

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...