Pauza či rozchod? V jednom je nádej, ale...

Ak muž príde s tým, že potrebuje pauzu, neveští to nič dobrého. Znamenať to môže aj to, že sa ocitol v slepej uličke. A potrebuje si upratať v citoch.

08.05.2015 17:00
koniec lásky, rozchod Foto:
Pauza - žiadna výhra.
debata

Horšie ako rozchod

V niektorých, ak nie vo všetkých prípadoch, je pauza horšia ako rozchod. Nikto totiž neurčil, ako dlho môže trvať. Určiť ju však môžete vy. Keď preglgnete tie slová, ktoré podľa muža majú ženu raniť oveľa menej ako to nekompromisné slovo „rozchod“, trvajte na tom, aby sa vám do dvoch mesiacov vyjadril. Tie dva mesiace strávite najlepšie, ak sa o seba začnete starať. Nezaoberajte sa strachom, aby si nenašiel niekoho krajšieho alebo sa to tak už stalo. Venujte sa sebe a snažte sa to všetko vytesniť. Predstavujte si, že máte dovolenku. Veď napokon, je to tak trochu aj pravda. Užívajte si single života, lebo existuje aj aká-taká šanca, že partner sa k vám vráti.

Ticho lieči

Počas pauzy nie je povinný sa vám ozývať, veď o čom by tá pauza bola? Nepíšte kamarátkam zúfalé správy o tom, že trpíte, lebo on sa vám neozýva. Veď ste sa na tom dohodli. Pristúpili ste na pravidlá hry. Pauza je pauza. Ani keď ju máte v práci, tak práve nepracujete, ale jete, telefonujete alebo fajčíte. Na tichu z vašej strany je dobré aj to, že ho ním môžete ľahko zaskočiť. Môže si vďaka nemu uvedomiť, že vás stráca. Dochádza mu, čo všetko ste robili spolu a je odrazu fuč. Zhodnotí. Chýba mi to? Alebo naopak. Je mi teraz lepšie? Vy mu tento priestor musíte chtiac či nechtiac dať. Lebo si ho vypýtal.

Po dvoch mesiacoch

Nepodpisovali ste žiadnu zmluvu, tak sa nestrápnite natoľko, aby ste mali dátum zapísaný v kalendári a nevedeli sa dočkať dňa d. Nehovoriac o tom, že všetky dni bez neho ste preplakali a pretrpeli. Nepíšte mu okamžite po „uplynutí lehoty“, aby sa vážený uráčil vyjadriť. Muži neznášajú, keď ich do niečoho tlačíme a zo všetkého najradšej majú pokoj a veget. Keď veci fungujú. Najideálnejšie by bolo, ak by sa on ozval a vy ste už boli zadaná. To by si priala každá. Ale aj keď sa to nestane, počkajte na to, či sa ozve on. Ak je charakterný, mal by to spraviť. Ak to nespraví, rozlúčte sa s ním po svojom. Ale uzavrite to.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #pauza #rozchod #ticho #zranenie #strach #rozlúčka #pokoj

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...