Ako zaistiť, aby si nenašiel inú?!

Vždy tu budú mladšie, krajšie, prsnatejšie. Existujú možnosti, ako ich odzbrojiť ešte pred tým, ako vypália ženskými zbraňami na "vaše územie".

12.04.2015 11:00
láska, vzťah, varenie. spoločný čas Foto:
Dvom sa ľahšie darí akákoľvek práca.
debata

Nevera nikdy nie je jednostrannou vzťahovou haváriou. Stačí ale pár pravidiel a môžete s partnerom prežiť tú bájnu lásku na večnosť. Ani polovica párov ich však nedodržiava.

Nežiarlite

Budú okolo neho ženy a bude s nim flirtovať aj sa stretávať. No žiarliť nepomôže, ani robiť scény. Je lepšie, ak viete o ženách, s ktorými sa stretne a má voči nim sympatie, akoby to bolo tajné. Mužom zároveň so ženskými známosťami v krvi stúpa testosterón a to oceníte predovšetkým vy. Nemusíte hneď vidieť všade snahu zvaliť jeho kamarátky, známe aj kolegyne na lopatky. Iba tým podkurujete vo vlastnom stane a partnera to možno ani nenapadne.

Rozprávajte sa

Pravidelný a úprimný rozhovor vie zabezpečiť, že hoci bude mať kamarátky, nebude mať pocit, že mu rozumie každá druhá lepšie ako vy. Preto nebude mať potrebu ani vymeniť vaše porozumenie za neistú pôdu.

Zdieľajte

Nemyslíme fotky na Facebooku. Zdieľajte s partnerom radosti, očakávania, nadchnite sa pre jeho prácu, záľuby, pre niečo čím žije. Ak to neurobíte vy, nájde sa iná. Na to môžete vziať jed. Otrávi to však iba váš vzťah. Ak s ľahostajnosťou prehliadate niečo, na čom partnerovi záleží, on začne prehliadať s náležitou kadenciou aj vás.

Len o trochu viac sexu

Práve veta: „Aspoň o trochu viac sexu,“ je u mužov častá odpoveď na otázku, prečo sa rozhodli pre milenku. Raz, maximálne dvakrát týždenne je bežná frekvencia, ktorá vás udrží ako tak pri vášni. Trikrát do týždňa je už tá trocha viac, ktorá ho udrží. Nehovoríme o erotomanoch a extrémoch, ale bežných chlapoch. Ak s nadšením voláte partnera do postele raz mesačne, možno je to už partner viac niekoho iného ako váš…

Robte veci spoločne

Varíte? Zavolajte ho na pomoc. Pokojne príďte aj vy pridržať dosku, keď partner niečo majstruje. Dvom sa ľahšie darí akákoľvek práca. Prečo je to dôležité? Pretože mnoho žien zbalí ženáčov práve na to, že oni by nestáli bokom, keď treba pomocnú ruku. A už je ruka v rukáve.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #intimity #nevera #rozhovor #žiarlivosť #zdieľanie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...