Zmeny v sexe súvisiace s vekom. Čo máte za sebou a čo vás čaká?

Zmení sa on, zmeníte sa vy, zmení sa sex.

09.04.2015 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Milujte sa v každom veku.
debata

Čas ešte nikto nezastavil a so železnou istotu ako prvý vrásku a prvú šedinu môžete s pribúdajúcimi rokmi počítať aj so zmenami sexu.

Výkon je viac ako pohodlie

S mladým mužom je to ako so športový autom. Kvôli výkonu je potrebné ubrať z luxusného pohodlia. Mladý muž je do sexu hŕŕ, nemá problém sexovať tri až päťkrát denne a potom cez víkend miesto výletu usporiadať spoločné sexuálne orgie. Všetko je však koncentrované práve k intenzite a počtu popakovaní. Sexuálny pretekár sa v ňom prebúdza okolo puberty a ťah na bránu má do dvadsať päťky až tridsiatky.

Najlepší sex v tridsiatke

Tridsať rokov je vek, keď si muži aj ženy uvedomia, že sex nie sú preteky v počte vniknutí. Do reštaurácie už nebudete chodiť podľa veľkosti porcií, ale kvality jedla a tento princíp sa uplatní aj v posteli. Poznáte svoje telo a viete si navzájom urobiť to najlepšie. Telo ženy je v tridsiatke vyzretejšie ako v dvadsiatke a dosiahnuť orgazmus je pre ňu ľahšie. Ak sa k tomu pridajú aj experimenty v sexe, neha, vášeň a kvalitné polohy, máte pred sebou plných pätnásť rokov tých najlepších sexuálnych zážitkov.

Prekliatie krízy stredného veku

Po štyridsiatom piatom roku života sa u mužov začína prejavovať zníženie hladiny testosterónu. Libido začne slabnúť a sex prestáva byť prioritou. Erekcii sa nie vždy chce. Ženy nadobúdajú pocit, že už je všetko rovnaké. Prichádza kríza stredného veku, kedy si muži hľadajú nové buditeľky ich libida a ženy mladších milencov v snahe vrátiť starú dobrú sexuálnu intenzitu. Existuje riešenie, keď ste už obvykle v sexe vyskúšali všetko prípustné? Treba viac spoločných športových aktivít. Cvičenie u mužov zvyšuje hladinu testosterónu ako nová žena a vy zistíte, že ten váš ešte nie je na zahodenie. Sex bude menej intenzívny, ale o potešenie neprídete.

Sex z lásky

Po päťdesiatke sa často láme život. Telo už nie je to, čo bývalo a vzrušujúci pohľad do zrkadla akosi chýba. Sex však môže byť ešte hodnotnejší, ako keď vás stimulovali len telesné kvality. Po päťdesiatke medzi mužom a ženou dozrie skutočná láska, ktorá má moc oboch partnerov vzrušiť viac ako pekný zadok. Sex bude pomalší, nebude vám vadiť, že štart sa natiahne. Užijete si niekedy krásne milovanie aj bez toho, aby ste vyvrcholili, alebo prišlo ku kopulácii. Ale milovať sa budete.

Sex na sklonku života

Netreba ho zabaliť. Sex omladzuje, dodáva energiu a vitalitu. Hoci už nebude taká chuť, nebude taká intenzita, nervové zakončenia na našich pohlavných orgánoch a na erotogénnych zónach sú aktívne do konca života. S láskou si ich rozmaznávajte a budete patriť k vitálnym dôchodcom, ktorí si sex užívajú a nielen spomínajú a večery trávia pri sudoku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálna výkonnosť #sexuálne techniky #vyšší vek

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...