Týmto chlapom nikdy neverte, že sa polepšia

Každý vám povie, že po svadbe sa chlap nezmení. Niektorí sa ale nezmenia jednoducho nikdy.

05.04.2015 08:00
sexuálne obťažovanie, sukničkár Foto:
Poznáte muža, s ktorým žijete?
debata

Žiadny človek nie je dokonalý a pár zlyhaní sa dá odpustiť. Isté typy mužov, akoby však boli stavané, aby ženy jednoducho trápili. Nikdy sa nezmenia, neprestanú trápiť, hoci oni v tom budú na prvý pohľad nevinne. Radšej im neverte.

Chronickí sukničkári

Jedna nevera z muža nerobí treťotriedny tovar. Ak svoju bývalú niekedy opustil kvôli inej, to sa stáva. No ak pri nahliadnutí do mužovej minulosti nájdete viac nevier ako stabilných vzťahov, pripravte sa na to, že budete ďalšia do počtu. Bez ohľadu na to, či vyplačete jazero slzičiek. Za neveru údajne môže aj gén nevery, ale aj slabosť mužov, ktorí si jednoducho zvykli nespokojnosť a túžbu po nových zážitkoch kompenzovať s inou ženou. Nedúfajte, že sa zmení.

Milovníci alkoholu

Každý muž si sem – tam dá do nosa. Dokonca na vysokej škole si niektorí vyskúšajú aj pár dní v postavení alkoholika. Ak to ale vášho partnera ťahá k liehu viac ako čomukoľvek inému, je lepšie, ak si nájdete iného. Určite chodí po svete aj iný, rovnako šarmantný, ale bez fľašky. Muži, ktorí utápajú radosť, nešťastie, oslavu aj každú voľnú chvíľu v poháriku, nie sú typy, čo zvyknú meniť spôsob života. Tých sľubov, čo sa napočúvate, aj tých sklamaní, keď ich nedodrží bude mnoho.

Bohémovia

Sú typickí tým, že sa opijú, zaklamú, podvedú vás, zabudnú na výročie, spravia množstvo chýb, no vedia sa tak dokonale ospravedlňovať, že im odpustíte zas a znova. Sú majstri na psie oči. S bohémami sa spájajú aj umelecké sklony. Ak s nimi chcete žiť, nemôžete im vyčítať, že budete niekedy ich múzou, ale občas to jednoducho bude „o hubu“. Ak ho chcete mať, zvyknite si na jeho živočíšnosť. Ak vám vadí, vzlietnite od neho čo najďalej. Šanca na nápravu je nula percent.

Škrob

Ženy častokrát viac znesú vedľa seba sukničkára ako škroba do špiku kosti. Problém škroba nie je v tom, že rád sporí. Aj tí najväčší boháči si dobre premyslia, kam investujú peniaze. Problém je v tom, že si nikdy nič, ani vám a deťom, nedopraje. Stále len trúsi reči o drahote, ako si nič nemôžete dovoliť, hoci by ste si aj mohli. Neustále pílenie uší peniazmi je horšie ako to, že má prázdne vrecká. Je to systém myslenia, preto neverte, že by ho lepšia práca, alebo zmena prostredia vyliečila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #sukničkár #problém vo vzťahu

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...