Čo zaujímavé žene ponúka poloha odzadu?

Niektoré iba tupo hľadia do steny a nechajú partnera, aby ich obslúžil. Veľká chyba.

02.04.2015 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Poloha odzadu nie je pasívna ani podriadená pozícia.
debata (1)

Poloha zozadu vie žene dokonca ponúknuť omnoho viac, ako niektoré ďalšie milostné kreácie. Treba sa do nich však zapojiť o niečo viac intenzívne, ako len čakaním, čo s vami partner vymyslí.

Nová porcia rozkoše

Pri polohe odzadu máte toho v rukách omnoho viac ako sa zdá. V tejto polohe viete veľmi šikovne zúžiť svoju vagínu. Stačí, že sa viac rozkročíte, alebo naopak nohy dáte viac spolu. Ak trénujete kegelove cviky, zrejme viete, že práve pri polohe zozadu máte najviac možností, aby ste pracovali s vaginálnymi svalmi. Máte telo v správnej pozícii vytvoriť partnerovi vnútorné prostredie, ktoré doslova a do písmena pracuje. Nebude to rozkoš len jednostranná, práve sťahy vagíny sa podpisujú aj na nových pocitoch, ktoré vám pošva poskytne. Stačí vyskúšať a nebudete chcieť prestať.

Nový uhol

Misionárska poloha a takmer všetky ostatné polohy tvárou v tvár potešia vašu vagínu z podobného uhla. Pri polohe, keď sa k partnerovi otočíte chrbtom, otočíte telo presne naopak a z toho získate nové benefity. Prichádza k dráždeniu nových miest vo vagíne, z čoho žena vyťaží omnoho viac, ako jej partner.

Požiadajte ho o láskanie

Polohu zozadu si obľúbite v momente, ak vás partner prestane milovať iba penisom. Požiadajte ho, aby vás poláskal po zadku, po vnútornej strane stehien. Privinul si vás a rukami láskal bradavky. Môžete zavrieť oči a vychutnávať si kombináciu viacúrovňovej stimulácie. Ak má milenec už obe ruky vyťažené, ešte stále môžete jednou rukou dráždiť vlastný klitoris. Je to akoby sa pod vami pohla zem a vy vzlietnete.

Využite vlastný pohyb

Poloha odzadu nie je pasívna ani podriadená pozícia, ako sa niektorým ženám na prvý pohľad zdá. Dajte do nej pohyb. Vychádzajte naproti partnerovmu rytmu. Tým okamžite získate možnosť ovplyvniť hĺbku vniknutia aj intenzitu. Pre vylepšenie rozkoše je to ponuka, ktorá sa neodmieta.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #rozkoš #sexuálne techniky

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....