Najlepšia erotická hra: Cudné dievča

Prebuďte v partnerovi divocha a sebe pripravte noc plnú potešení.

22.03.2015 17:02
cudnosť, sexi, žena, hra Foto:
Zahrajte sa na cudnú a rozpáľte partnera.
debata

Netreba k tomu žiadne veľké snaženie. Možno len oprášiť trochu spomienok z minulosti. Z tej, keď ste sa ešte pri pohľade muža zľahka zapýrili a keď prišiel bozk na pery, automaticky a pre istotu ste pevne zovreli nohy. Mužov to vtedy vzrušovalo do nepríčetnosti a chuť dobývať neľahkú korisť im zostala až do dnešných dní.

Hra na cudnú

Stačí tak málo. Začať počas dňa zvádzať partnera, a keď si je na istom, že mu v spálni otvoríte náruč aj nohy, zabuchnite mu pred nosom dvere. Prirodzene s úsmevom a nehou. Zrazu začne okolo vás obiehať ako včielka okolo voňavej margarétky.

Nepoddajte sa vášni

Aspoň nie hneď. Naštartuje zvodné taktiky, ktoré platili na základnej škole, možno aj počas strednej. Spravte zo seba zvodnú ženu. S mejkapom, rúžom, úsmevom, výstrihom, prípadne aj krátkou sukňou. Trochu zvádzania a zrazu bude partner očakávať tradičný scenár. Spravte mu škrt cez rozpočet. Odsuňte od seba a nohy držte pri sebe. Prvotné prekvapenie vystrieda snaha o dobývanie vášho tela a vtedy sa začína tá pravá zábava.

Zahrajte ostýchavosť

Už dávno uplynula doba, kedy ste sa pred partnerom hanbili, ale čo tak zahrať trochu divadielka? Bude to pre oboch príjemná zmena, pri ktorej sa zabavíte, potešíte a zaspomínate na staré časy. Zároveň uvidíte opäť tie lišiacke spôsoby, aké partner vymyslí s cieľom stiahnuť vám nohavičky.

Plnenie úloh

Čím dlhšia bude cudná príprava na milovanie, tým viac si zážitok nakoniec vychutnáte. Stanovte partnerovi napríklad úlohy a každou splnenou zo seba môžete sňať kúsok oblečenia. Úlohy samozrejme v rámci hier lásky, nie, že ho pošlete s košom. Zahrajte sa vášnivý tanec cudnej dámy. Mimochodom práve táto hra mužom často chýba, keď začnú dvoriť iným ženám. Potrebujú si dokázať, že sú stále chlapi a vedia zlomiť ženský odpor. Preverte si ho doma a on nebude musieť natriasať perie inde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #erotika #hra #cudnosť

+ Robte to čo vás baví, avšak skúste to robiť v pohodlí domova.
Pozitívny prístup k práci otvorí nové možnosti,...

+ Nestrácajte hlavu, v prvom rade myslite na svoje zdravie.
Nie všetko musí byť tak ako to na prvý pohľad vyzerá,...