Tri dôvody, prečo odmietate ranný sex: Ľahká pomoc, tu je riešenie!

Už je to raz tak. Na ranný sex nezostáva v slovenských spálňach veľa miesta. Dôvodom však nie je len nedostatok času či ranný zhon.

20.02.2015 07:00
Ranné milovanie - sex - milovanie Foto:
Ranné milovanie môže byť skvelým štartom dňa, ale veľa z nás sa mu vyhýba.
debata (1)

Viaceré ženy aj muži priznávajú, že pri pomyslení na ranné milovanie po zobudení sa im do mysle vkrádajú pochybnosti a dôvody, prečo nie. Aké sú tie najčastejšie?

Zlý dych

Áno, pravda je taká, že ráno po zobudení to nie je žiadna číra horská bystrinka. Ale pokiaľ nemá ani jeden z vás výraznejší zdravotný problém s ústnou hygienou, zápach z úst nie je až taká hrozná vec. Ak sa predsa len desíte toho, ako vníma dych vaša polovička, pomôžte si pohárom vody na nočnom stolíku. Vypite ho a dych sa zjemní. Ešte lepšie riešenie znie – orálny sex v polohe 69. Prípadne vyskúšajte inú polohu, pri ktorej bude množstvo bozkov znížené.

Pot a telesný pach

Sprcha je síce krásna vec, ale väčšina párov sa zhodne, že trošku „špinavosti“ pri milovaní neuškodí. A platí to aj pri rannom telesnom pachu. Opäť treba podotknúť, že ak vás netrápi nejaký akútny zdravotný problém súvisiaci s nadmerným potením, nie je nutné komplikovať si vyhliadky na ranný orgazmus. Ženy vzrušuje prirodzený pach mužského podpazušia a u mnohých mužov zase zaberá ženská lonová vôňa. Ak stále váhate, skúste to napríklad v pyžame. Žena môže mužovi stiahnuť pyžamové nohavice a trenírky a sebe len vyhrnúť nočnú košeľu tak, aby mohol do nej vniknúť. Rýchlo, efektívne, spokojne.

Denné svetlo

Jasné, nie každý z nás sa narodil ako Gisele Bundchen alebo George Clooney, ale tak je to celkom správne. Láska a chuť na milovanie nie je predsa o dokonalých idoloch. A keby ste naozaj mali pocit, že s lúčami vychádzajúceho slnka, ktoré zdôrazňuje každý detail vašej odlíčenej a rozospatej tváre, to k sexu nepovedie, skrátka zastrite. Žalúzie, alebo závesy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #dôvod #milovanie #ráno

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...