Čo potrebuje vedieť žena o mokrom orgazme?

Môže ho mať každá, môže byť skutočne zázračný a ak ho prežijete, všetky ostatné orgazmy budú len šedým tieňom v porovnaní s ním. V prípade mokrého orgazmu netreba žiadnu snahu ľutovať. Stonásobne sa zúročí.

15.02.2015 16:56
sex, intimity, orgazmus Foto:
Orgazmus môže mať u ženy niekoľko podôb.
debata (1)

Každá je vyvolená

Neexistujú ženy, ktoré by neboli stavané na mokrý orgazmus. Rovnako ako má každá pľúca, nohy a vagínu, má v tele aj systémy, ktoré vyprovokujú spŕšku slasti. Samozrejme sú ženy, ktoré na dvoch nohách dokážu zabehnúť maratón, iné ledva vyjdú na druhé poschodie. Tak je to aj s mokrým orgazmom. Všetko je o tréningu.

Čo je ženský ejakulát?

U mužov je odpoveď jasná. Pri ženách sa pochybovalo o možnosti ejakulovať a preto je aj sekrét malou záhadou. Ženy, ktoré ejakulujú často a prirodzene sa dokonca za svoj prejav hanbili a mysleli, že v chvíľach rozkoše neudržali moč. Omyl. Ejakulát je úplne odlišnej konzistencie. Nesmrdí je číry, môže byť bielej farby. Je produkovaný Skeleho žľazami, ktoré sú v tesnej blízkosti ústia močovej trubice. Preto tesne pred vyvrcholením s ejakuláciou ženy pociťujú nutkanie na močenie.

Ako dosiahnuť ženský orgazmus?

Priamym dráždením Skeleho žliazok. Toto miesto už poznáte pod označovaním G bod. Najľahšie to ide prirodzene prstami. Následne je vhodné venovať sa rozkoši s erotickou pomôckou. Vyžaduje sa viac tlak ako trenie. Z praxe vyplýva, že na mokrý orgazmus je dobré sa najprv odhodlať sama až potom s partnerom. Predpokladom je maximálne uvoľnenie, žiadne obavy, iba prežívanie rozkoše a zameranie sa na správne miesto.

Najlepšie milostné polohy na mokrý orgazmus

Jazdecká poloha umožňuje priamu stimuláciu G bodu, ale veľmi vhodnou je aj poloha odzadu. Pomôcť si v tomto prípade môžete aj vlastnoručným dráždením klitorisu. Mokrý orgazmus sa dá však dosiahnuť v akejkoľvek polohe, ak spolu s partnerom nájdete tú pravú techniku, ktorá vám vyhovuje.

Nejde o objem

Každá žena je iná. Mokrý orgazmus sa niekedy prejaví len fľakom na plachte, inokedy je doslova erupciou vaginálnej šťavy. Nesústreďte sa na objem, iba na ten uvoľňujúci pocit, ktorý ejakuláciu sprevádza. To jednoducho zbadáte a bez malej potopy sa to určite nezaobíde.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #žena #ejakulácia #orgazmus #mokrý orgazmus

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...