Sexi bielizeň. Prečo ju muži milujú?

Klasické bombarďáky, alebo čipkované tango nohavičky? Pohodlie je jedna vec, ale mužský pohľad na ženskú sexualitu s ním má len málo spoločného.

08.02.2015 08:00
sexy bielizeň, erotika, intimity Foto:
Sexi bielizeň, rovná sa prísľub na dobrý sex.
debata

Záujem mužov o sexi spodnú bielizeň potvrdili aj vedecké zistenia. Jednoducho žena môže moc textílií využiť vo svoj prospech. Ak je šikovná.

Kódovaná reč

Nejde o žiadnu morzeovku, ale o skrytú hru symbolov. Pri pokusoch na potkanoch bolo zistené, že v tom nie sú len muži, ktorí vedia chuť na sex a príležitosť naň vycítiť priamo z oblečenia partnerky. Potkanom predstavili samičky pripravené na súlož v oblečení. Následne pri chuti na párenie inštinktívne vyhľadávali samičky oblečené v rovnakých šatách. U mužov funguje rovnaký reflex. Sexi bielizeň, rovná sa prísľub na dobrý sex.

Mýty, ktoré sa stávajú pravdami

Erotická spodná bielizeň nie je len obyčajnou súčasťou garderóby. Tým, ako zvýrazňuje ženské telo a jeho sexuálnu úroveň sa pre muža čistým stimulátorom sexuality. Potom ju stačí už len položiť na posteľ a v mužovi sa začína objavovať Pavlov reflex na sex.

Premeňte sa na jeho fantáziu

Nie je to náhoda, že niektoré kúsky bielizne sa mužom fixujú ako erotické. Tu zohráva úlohu aj psychologický princíp obohranej platne. Niektoré typy bielizne okrem toho, že dávajú vyniknúť žene, sa obvykle neustále objavujú v erotických scénach. Vo filmoch, či na obrázkoch. Preto ak bežná žena z domácnosti na seba oblečie sexi negližé krásky z erotického magazínu, pre muža sa stáva splnenou erotickou fantáziou bez ohľadu na jej miery.

Polovičky na zjedenie

Nehovoríme o ženskom zadku, hoci práve on vynikne vďaka správnej bielizni veľmi dobre. Muži milujú svoje polovičky práve za to, že im dajú niečo, po čom túžia. Aj keď veľkí, stále ostávajú hráči. Deťmi, ktoré potrebujú vymeniť autíčka a hračky za niečo omnoho vzrušujúcejšie. Sexi bielizeň je pre každého muža niečo viac, niečo, čo z jeho partnerky spraví hviezdu spálne. Preto miluje sexi bielizeň, pretože v nej miluje jednoducho vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #sexi bielizeň

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...