Túžite po jeho kamarátovi? Tak radšej mlčte

Občas si neustrážite jazyk a potom je oheň na streche. V ktorých prípadoch je mlčať lepšie?

22.01.2015 09:00
tajomstvo Foto:
Nie všetko je vhodné pre uši vášho drahého.
debata

Ak by som bola single, chcela by som rande s tvojím kamarátom

Jeho najlepší kamarát je neskutočný chlap. Krásny, milý a šikovný. Má skvelý zmysel pre humor a občas sa so záujmom naňho pozeráte. A, priznajte si, že občas vám hlavou prebehne aj hriešna myšlienka. Ale tieto úvahy sú prísne tajné a pre uši vášho drahého absolútne nevhodné. Začne žiarliť, možno zahodí za hlavu kamarátstvo, ktoré trvalo roky. Samozrejme, že mu bude chýbať a tak sa z neho stane nevrlý a namosúrený chlap. A aj veľký žiarlivec. Rozmyslite si to!

Tie náušnice, čo si mi dal na Vianoce, sú príšerné

To by ho do krvi urazilo, takéto ostré slová sú naozaj nevhodné. Ale už viete, čo sa môže stať, ak mu presne neopíšete svoje túžby a želania. Rada je jednoduchá, nabudúce si spolu s ním vyrazte do nákupného centra a buďte konkrétna. Pomôže to.

Neuveríš, čo sa mi snívalo

A pekne podrobne mu popíšete svoj sen plný sexuálnych fantázií… To by bolo fajn, keby ste mu zamlčali, že hlavnú úlohu nehral on, ale váš nový kolega z kancelárie. Trocha silná káva, nemyslíte? Skúste si predstaviť, že čosi veľmi podobné by porozprával on vám. O novej sexi kolegyni, s ktorou chodí na obedy. Ako by ste zareagovali?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #tajomstvo #mlčanie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...