Spoznajte najobľúbenejšie mužské polohy

Možno mu chcete len vyhovieť, potešiť ho, alebo spoznať, ako sa muži radi milujú. Nech už je dôvod akýkoľvek, nikdy nie je na škodu poznať polohy, z ktorých je každý muž hotový.

16.01.2015 11:01
Zvládnite povestnú polohu č. 69 na jednotku Foto:
Misionárska poloha patrí k obľúbeným, hoci mnohé príručky tvrdia čosi iné.
debata

Klasický misionár

Je najobľúbenejšou a najčastejšou polohou na celom svete. Má všetky výhody, ktoré muž od sexu vyžaduje. Nie je príliš namáhavý, pretože pre muža je sex predovšetkým o rozkoši, nie o spálených kilogramoch. Druhou výhodou je jeho jednoduché prevedenie a do tretice svoju partnerku môžu vidieť aj bozkávať. Skĺbila v sebe výhody, ktoré prakticky žiadna iné poloha neponúka a preto sa stala najvyužívanejšou. Hoci ju niektorí považujú za nudnú, opak je pravdou. Vďaka zápalu pre milovanie a láske partnerov môže byť stálym základom dobrého sexuálneho vyžitia.

Odzadu

Poloha, na ktorú žiadny chlap nedá dopustiť. Vychutnajú si partnerkino pozadie, priestor je aj na masáž poprsia, či klitorisu. Hoci si partneri nevidia do tváre, s trochou ohybnosti sa vydarí aspoň bozkávanie. Poloha odzadu však mužovi umožňuje vychutnať si partnerku tak, ako ju nevidí príliš často. Náramne vzrušujúca je aj pre milovníkov ženských vlasov. Muži milujú slobodu výberu, v rámci ktorého si môžu zvoliť dotyky, či ískanie za vlasy. O netradičnom sklone pri vniknutí do vagíny netreba ani hovoriť. To je pre chlapa už len sladká čerešnička na vášnivej torte.

S nohami na pleciach

Ženské nohy sú pre muža jedna z najsexi častí tela. Pritom pri väčšine polôh si ich prakticky nevychutná. Stačí však nadvihnúť panvu, prijať partnerov penis a položiť mu nohy na plecia. Okamžite sa mu splní jeden veľký sexuálny sen. V tejto polohe môže vaše nohy bozkávať, hladkať, obdivovať v podväzkoch, alebo vysokých čižmách, či podpätkoch. Je už len na vás, aké ozdoby pre vylepšenie erotiky doprajete sami sebe.

Jazdecká poloha

Že ste nenašli žiadnu netradičnú polohu? Nehovoríme o najkreatívnej­ších, ale všeobecne najobľúbenejších mužských polohách a preto klasická jazdecká nemôže chýbať. Príliš málo námahy za veľa rozkoše a ešte božský výhľad na telo, prsia aj rozkošnú tvár pri orgazme. To všetko si muž vychutná z pohodlia postele. Zaujímavosťou je aj jazdecká poloha chrbtom k partnerovi, ktorá zasa vyzdvihuje výhody pozície odzadu, akurát aktívny nie je muž, ale partnerka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sex #túžba #poloha #preferencia

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...