Záväzok do nového roka: Vyskúšajte tieto tri sexuálne techniky!

Možno ste si dali do nového roka záväzok a možno ste ho už aj stihli porušiť. Fajčenie, obmedzenie sladkého, pravidelný beh trikrát týždenne?

09.01.2015 11:00
erotika - Valentín - Foto:
Práve 14. február je dňom, keď môžete do vášho vzťahu priniesť nový vietor a impulz v podobe erotických darčekov.
debata

A čo tak skúsiť niečo príjemnejšie. Osviežte svoj sexuálny život a dajte si sľub, že s partnerom vyskúšate nasledujúce aktivity. Verte, že skončiť sa to môže len dvoma spôsobmi – pôžitkom, alebo radosťou a nadšením zo spoločne prežitých chvíľ.

1. Medzi dvermi

Vášeň nemusí prebiehať len v rozohriatej posteli a povinne po zhasnutí všetkých svetiel. Uistite sa, že budete doma sami (teda v prípade, ak ste rodičmi) a skúste partnera zvádzať napríklad v kuchyni. Vyzliekajte sa postupne a rovnako postupujte s ním. Nebojte sa oprieť ho o stenu či dvere a dráždite ho dotykmi. Ak vás bude chcieť odviesť do spálne, zastavte ho. Požiadajte ho, aby do vás prvýkrát vnikol ešte postojačky. Napríklad medzi dvermi do spálne, kde sa budete môcť obaja zaprieť o zárubňu a budete tak stabilizovaní. Možno milovanie prebehne ako vášnivá rýchlovka, možno sa neskôr presuniete na pohodlnejšie miesto – ale ako štart sa to vyplatí.

2. Masáž

Technika masáže patrí pre väčšinu ľudí medzi to najpríjemnejšie. Jemné dotyky, olej či telové mlieko – to nemusí súvisieť len s masážou pod rukami odborníka. Môžete si podobný zážitok sprostredkovať aj navzájom s partnerom. A pridať niečo navyše – jemné dotyky a masírovanie intímnych partií, ktoré sú v salóne zakázané, sa stanú pre vás vodítkom na ceste k partnerskému splynutiu alebo možno orgazmu, ktorý zažijete aj bez kopulácie.

3. Provokácia

Vzrušiť partnera tak, že sa pred ním budete predvádzať nahá a necháte sa obdivovať? Veľa žien má z podobných aktivít strach, bránia im vlastné obavy a nespokojnosť s telom. Skúste na ne zabudnúť a predviesť mužovi vášnivú hru zvodnosti. Dajte si podmienky, že sa vás nesmie dotknúť, dráždite ho blízkosťou, obtierajte sa o neho nahým telom – môžete ho uložiť na posteľ a v polohe 69 sa nad ním predvádzať nahá – no pod jednou podmienkou, nedotkne sa vás. Sama zistíte, kedy prišiel čas pristúpiť do fázy 2. Aká bude, už necháme na vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #erotika #masáž #sexuálny zážitok #záväzok

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...