Milostný život ako z rozprávky. Čo k nemu treba?

Na začiatku roka si zvykneme robiť predsavzatia vo všetkých oblastiach života, ale milostné aktivity, akoby išli trochu bokom.

05.01.2015 09:00
láska, vzťah, milovanie Foto:
Opäť sa zamilujte.
debata

Zmeňte takéto úzkoprsé myslenie a tešte sa počas nového roku z dobrého sexu. Potrebujete odhodlanie, trochu pevnej vôle a hlavne chuť mať sex lepší ako všetci ostatní. Všetci tí, čo už niekoľko rokov chcú svoj život zmeniť a do mesiaca sa vezú v starých koľajách.

Rozhodnutie

Ak s niekým vstupujete do nového spoločného roka, obvykle už vyprchala vášeň, keď ste chceli byť na sebe, v sebe, pod sebou neustále, kdekoľvek a bez obmedzení. Preto budete potrebovať v prvom rade rozhodnutie niečo na svojom sexuálnom živote zmeniť, vylepšiť, okoreniť. Sexuálne hračky a nové polohy to všetko sú len náhrady. Nestačí nakúpiť novinky do postele a čakať, že sa to „nejako“ spraví. Potom často snaha o obnovenie iskry skočí sexi bielizňou v šatníku a smutnými pohľadmi v spálni. Do sexu patrí rozhodnutie spraviť si ho lepším. Preto ostáva jediné, z tejto vízie nepoľaviť.

Skúste sa znovu zamilovať

Srdcu človek nerozkáže, ale môže mu pomôcť. Pre kvalitný milostný život je potrebné mať niekde v hĺbke srdca uvedomenie, ako toho druhého milujete. Nielen preto, ako je milý, ako vám pomôže, ako sa dá o neho oprieť. Ide čisto o fyzickú iskru. Horí sa o vnútornej kráse, ale práve fyzická chémia robí sex tak dobrým. Pozrite sa na partnera inak. Čo sa vám na ňom páči, čo vás dokáže dostať do varu? Dajte si obľúbené vône, spoločne sa ohoľte, pohládzajte si telá a hľadajte kúsky, ktoré vás opäť presvedčia, že do postele si líhate so svojim idolom. Pri troche šťastia sa takáto optika podarí aj dlhodobým manželom.

Pravidelnosť

Ťažko sa dodržiava, ale pre život, aj ten milostný, je nesmierne potrebná. Ani tuk nezmizne po jednej návšteve posilňovne a rovnako ani milostný život nebude skvelý ak zvyknete raz za mesiac zahviezdiť. Doprajte si sex pravidelne. Často, niekoľkokrát do týždňa. Pozrite sa na milovanie ako tú najpríjemnejšiu, najkrajšiu a najlepšiu telesnú aktivitu, aká môže byť. Pozrite sa na sex ako niečo, čo je lepšie ako každá reality šou aj večerné správy, dokonca aj americké filmy pretkané reklamami. Oddajte sa láskaniu s odhodlaním robiť si dobre a milostný život zatieni všetko ostatné.

Vhodný partner

Niektoré veci v sexe s nevhodným partnerom nezažijete. Sex je rovnako dôležitý ako každá iná súčasť vzťahu. Ak si nerozumiete v posteli, je to rovnaké ako nerozumieť si pri stole, v spoločných cieľoch, či životných prioritách. Mnoho ľudí pritom sex dá na druhé miesto a nikdy nezažije uspokojenie. Rozhodnite sa pre partnera, ktorý vie uspokojiť vaše najtajnejšie túžby skôr, ako si uvedomíte, že ste život preležali s nesprávnym.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #milostný život #zamilovať sa

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...