Erotogénne zóny, ktorým sa u chlapa vyhnite

Patria medzi miesta na tele, ktoré vedia vyvolávať vlny rozkoše. Napriek tomu isté erotogénne zóny na mužskom tele treba oblúkom obísť.

31.12.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
V sexe je dôležitá dôvera.
debata

Muži nemajú vždy radi, ak žena útočí priamo na ich citlivé časti. Môžu to chápať ako tlak, prílišnú zodpovednosť za svoj výkon a môžu v opačnej reakcii miesto vzrušenia vyvolať strach.

Na penis siahajte opatrne

Netreba dvakrát hovoriť, ktorá erotogénna zóna je u chlapa najdôležitejšia. Bez pochyby ide o pohlavný úd. Lenže pozor, mnoho mužov si rado vychutnáva dotyk, pohládzanie a bozky iba na stoporenom úde. Ak sa dotknete muža príliš skoro, môže dostať strach, ktorý ho ochromí. Príliš sa sústredí na to, aby sa rýchlo vzrušil, čo v konečnom dôsledku vyvolá stres a môže oddialiť, alebo úplne pochovať erekciu aj u mužov, ktorí s ňou inak nemajú najmenší problém. Určite ste počuli o prípadoch, keď muž zlyhal pri žene, o ktorej dlho sníval. Je to často práve tento pocit zodpovednosti, ktorý je vyvolaný prílišným útokom na nepripravené erotogénne zóny.

Oblasť bradaviek

Je vhodné s nimi počítať, ale patria do kategórie pre pokročilé. Bradavky muža sú veľmi citlivé a nepripraveného chlapa môže pocit, ktorý vyvolávajú zaskočiť. Pri láskaní bradaviek dostáva muž ešte jednu nevýhodu, v prípade, že sa im venujete ústami. Zatarasíte mu pohľad na vaše nahé telo a iba ho fyzicky dráždite. Pritom najväčšie afrodiziakum pre každého chlapa je pohľad na nahé telo peknej ženy. Miesto dráždenia bradaviek mu radšej ukážte svoje vnady a začnite jemnými bozkami s postupným osmeľovaním.

Brucho

Ako pre ženy, tak aj pre muža je brucho nesmierne silnou erotogénnou zónou. V prípade, že sa venujete týmto partiám, potrebujete viac dôvery, ako sa medzi vami zrodí pri prvom milostnom zážitku. Musíte sa omnoho viac spoznať ako keď zažívate prvé milovanie. Nie je to miesto, kam treba muža bozkávať v prípade, že nie ste zohratou dvojkou. Iba v prípade ženy, ktorá je pre neho viac ako známosť, vie potlačiť štekliaci reflex a dokonale si užiť vaše láskanie.

Okolie konečníka

Erotogénna zóny trinástej komnaty. Tak možno nazvať priestor okolo mužského konečníka. Masírovanie prostaty, alebo siahanie na otvor konečníka vyvoláva u každého chlapa nesmierne silné erotické pocity. Nie je žiadne tajomstvo, že pánsky anál je obľúbenou praktikou aj heterosexuálnych mužov. Lenže je to miesto, kam nemôžete siahnuť, ani sa priblížiť len tak znenazdajky. Láskanie týchto partií si vyžaduje nesmiernu dávku dôvery a „vstupný pohovor“. Bez prekonaných zábran sú všetky pekné pocity potlačené a muž si ich nevychutná, práve naopak, bude sa cítiť potupený a to nie je práve najpríjemnejšie pre intímne chvíle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky #erotogénne zóny

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....