Tri veci, ktoré sú mu pred sexom naozaj ukradnuté!

Hoci vy ste si váš prvý spoločný sex dokonale naplánovali, všetko dopadlo inak. Spontánne!

05.12.2014 17:00
Nahota, chlap, posteľ, sex Foto:
A je to tu! Nemyslite, užívajte si.
debata

Randíte s ním už nejaký čas a neviete sa dočkať veľkého dňa. Prvého spoločného sexu! Ale chcete to mať dokonalé do posledného detailu… No napokon môže všetko dopadnúť celkom inak, spontánne a neplánovane. A vám sa bude tesne pred sexom v hlave odohrávať film, čo všetko nemáte a mali ste na túto príležitosť mať! Čo má v hlave on? Jednu jedinú vec… Podobné myšlienky si nepripúšťajte:

Bože, mám strašnú podprsenku!

Namiesto zvodnej čipkovanej podprsenky ste si jednoducho obliekli nie priveľmi lákavý, ale pohodlný kúsok s veselými až priam infantilnými obrázkami. So stretnutím ste vôbec nepočítali… A tak predstava, že by sa začal smiať či čudovať v dôležitej chvíli, je pre vás absolútne strašná. Pritom jemu je úplne jedno, akú bielizeň máte na sebe. On chce to, čo je pod ňou. A chce to práve teraz! Hurá!

Fakt práve teraz?

Prekvapil vás v sobotu ráno a priniesol vám kávu priamo domov. Zvoní pri dverách a vy viete, že ak mu otvoríte dvere, môže sa to konečne stať. Jeho zvonenie je naliehavé a tak odomknete. „Ale čo môj účes?“, „A nie som ani nalíčená!“ víri vám hlavou. Podobné vety nechajte tak! Malo by vám lichotiť, že po vás zatúžil hneď ráno! Nerozmýšľajte, ale užívajte si!

Ešte som nezhodila tie tri kilá!

Mali ste v pláne ešte týždeň počkať, ale on zjavne nie. Už ste v spálni a nesmelo zo seba vyzliekate oblečenie. Vy trocha opatrne, pretože stále myslíte na tie tri kilá na vašom brušku. Naozaj veríte, že by mu mohli vadiť? On vás vidí ako bohyňu, ktorá s ním o pár minút skočí do postele. Verte si! A v žiadnom prípade ho na svoje kilá navyše neupozorňujte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #posteľ #trápenie #myšlienky

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...