Čo je pre chlapa najkrajšie vyznanie lásky?

Keď slová nestačia, je čas na činy. Samozrejme, že muž potrebuje počuť, ako mu na vás záleží, ako ho milujete.

05.12.2014 09:00
láska, vzťah, pozornosť, raňajky Foto:
Obľúbené a chutné jedlo je pre muža nesmierny dôkaz lásky.
debata

No omieľanie slovnej zásoby bude čoskoro každý správny chlap považovať za otrepané. Dôvodov je niekoľko, ale medzi tie hlavné patrí, že chlapi sú pragmatici a žiť vo svete ideí sa im prieči.

Sexuálne radovánky pre potešenie

Poznáte mužove predstavy a poznáte, čo má rád, alebo naopak neznáša. Viete aj to, čo ho v sexe vzrušuje a čo by rád. Muži často od svojich prvých partneriek žiadajú prvé milovanie ako dôkaz lásky. No a tento princíp sa nemení ani keď už ste pár rokov svoji. Dôkaz lásky v podobe dobrého sexu stále účinkuje. Môže ísť o sexuálnu praktiku, fetiš, alebo jeho obľúbenú hru. Sexom u muža vždy zabodujete. Ako prvý raz, tak bez ohľadu na opakovania.

Láska ide cez žalúdok

Netvrdíme nič nové, ale často sa na tento fakt zabúda. Obľúbené a chutné jedlo je pre muža nesmierny dôkaz lásky. Je to možno ešte niekde v animálnej DNA, že mužovi pripravila jeho žena jedlo, ktoré ulovil. Už sa chodí do odchodov a možno niekedy ani neodnesie tašky, ale obľúbené jedlo vždy povie bez slov, ako ho milujete. Alebo len položíte vychladené pivo k tanieru. To sú znaky, ktoré muža o vašej náklonnosti skutočne presvedčia.

Pochvala

Pohladkať ego muža, to je ako povedať mu stokrát, že ho milujete. Ak to zvládnete na verejnosti, nie je nič ideálnejšie. Muži majú radi chválu a chvália sa síce aj sami, ale podpora od partnerky je veľké vyznanie sympatií. Preto aj milenky často lovia ženáčov práve na pochvalu toho, čo ich stabilná žena prehliada. Dajú im tak nepriamo najavo, že aj ona ho má rada. Neprestaňte chváliť svojho milovaného, lebo vám ho „pochváli“ iná.

Klásť tie správne otázky

Nepýtať sa na hlúposti, nepýtať sa vyčítavo, ale klásť tie správne otázky, ktoré budú znamenať, že partner dostane skutočný priestor, aby sa prezentoval. Novou vecou, projektom, alebo len tým, že vyhral v stávkovej kancelárii. Máte pocit, že vám niektorú vec muž hovorí stále dookola? Miesto otráveného: „To som už počula,“ skúste položiť doplňujúce otázky. Nielenže muž uspokojí svoju túžbu na niečo neustále upozorňovať, ale zároveň mu dáte na známosť, že ho máte rada. Vypočujete veci, ktoré ho zaujali a chce ich pred vami prezentovať, aby ste ich kladne ohodnotili. Čím viac sa budete na oblasť jeho záujmu pýtať, o to väčší pocit nadobudne, ako ho máte rada.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #radosť #Vyznanie

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...