Ako sa zbaviť otravného nápadníka?

Nie je to nič príjemné, mať v pätách otravného chlapa.

04.12.2014 15:00
žena, nepríjemná, hádka, hnev, mrzutá, Foto:
Čo s tým otravných chlapom?
debata

Keď ste bez chlapa, ste nešťastná. A keď máte v pätách nápadníka, o ktorého nestojíte, je to des. Ako mu dať najavo, že o jeho spoločnosť a vyznania lásky nestojíte?

Na začiatok skúste jednoduché, stručné a zreteľné odmietnutie. Nemusíte byť nijako nepríjemná či podráždená, stačí, ak sa vyjadríte v zmysle: „Nemyslím si, že by sme sa mali ďalej stretávať. Z mojej strany to nemá zmysel.“ Jasnú vetu musí pochopiť naozaj každý.

Ale môže sa stať, že nápadník sa tak jednoducho odbiť nenechá… Čo potom? Prejdite na ostrejšie „Nie, daj mi pokoj“. A následne si pomôžte ignoráciou, ktorá vám síce môže byť nepríjemná, ale inak to asi nepôjde. Žiadne milé rozhovory, keď sa „akože“ stretnete, ani odpovedanie na mejl či sms-správu. Nič! Po dvoch týždňoch by ho to naozaj malo prejsť.

Môžete ísť naňho aj malou ľsťou, jednoducho mu povedzte, že vo vašom živote sa objavil iný muž. Ak máte možnosť, poproste kamaráta, aby vám na pár dní robil garde a snažte sa, aby vás videl spolu. Ak je kamarát chlap ako hora, tým lepšie. S takým ani otravný nápadník nebude chcieť mať žiadne konflikty a dá vám pokoj.

Alebo iný nápad… Buďte rovnako otravná ako on. Vypisujte mu nekonečné sms-ky, píšte mejly, pozvite ho na stretnutie a predveďte mu, aká nudná a hlúpa dokážete byť. Prípadne na vaše rande zavolajte aj kamarátky a môžete predviesť niekoľko scénok na tému: „tie ženy, to je peklo“.

Pozor! Aj keď uplynie pár mesiacov, počas ktorých vás nekontaktuje, no zrazu sa opäť objaví vo vašej blízkosti, nedávajte mu nádej, že by ste mohli byť aspoň priatelia. Muž to pochopí ako pozvánku do vášho života a tortúru s neustálym vysvetľovaním a odmietaním tu máte zasa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #nápadník #otravný

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...