Priveľmi zúfalá či super sexi? Ako sa opísať na zoznamke?

Ak chcete chlapa, internet vám môže pomôcť. Ale takýmto popisom sa radšej vyhnite:

12.11.2014 15:00
žena, počítač Foto:
Túžite po chlapovi? Internet môže pomôcť, ale...
debata

Áno, som to ja, ale…

Aktuálna fotografia je základ. To, že pred desiatimi rokmi ste boli fakt kus a mali ste o 10 kilogramov menej je síce super, ale váš profil musí byť reálny. Vy by ste sa ako cítili, keby sa na prvom radne oproti vám zrazu objavil chlap, ktorý je asi o 20 rokov starší ako na fotografii, ktorú „zavesil“ na profil. Necítili by ste sa oklamaná?

Flirtujem rada, ale pozor, len virtuálne

Ak už sa na profile predstavujete ako zvodkyňa, hľadajúca flirt, ale len preto, aby sa vám ozvalo čo najviac mužov, máte problém. Ak v tomto duchu vypisujete, je jasné, že sa vám bude ozývať len istý druh mužov. Pritom vy hľadáte seriózneho chlapa! Tak najskôr, než čokoľvek „zavesíte“ na profil, porozmýšľajte, koho chcete osloviť. A tomu prispôsobte aj vaše foto.

Som zúfalá

„Naozaj nechcem veľa, len niekoho, s kým by som bola šťastná. Áno, znie to nudne, ale je to čistá pravda.“ Tak na takúto výzvu sa vám prihlási buď zúfalec alebo chlap, ktorý hľadá „ľahkú korisť“. Je totiž jasné, že sa nebude musieť ani veľmi snažiť a vy mu padnete k nohám. Veď sama hovoríte, že nechcete veľa.

Si ochotný ma počúvať?

Profil má byť stručný a zaujímavý. A ak sa vám nedarí splniť druhú podmienku, stačí, ak sa pokúsite držať tej prvej. A byť stručná. Lebo profil dlhší ako „Vojna a mier“ potencionálneho záujemcu unaví skôr, než sa dostane k časti „stredná škola“. Ak už z profilu srší fakt, že potrebujete poslucháča, niekoho, kto bude hodiny počúvať o vašom živote, zrejme zostanete ešte dlho single.

Extra origi, ale

Pozor! Ak nie ste prirodzene „iná“, originálna a kreatívna, z vášho „akože“ zaujímavého a profilu bude kričať iba veľká snaha odlíšiť sa! Môžete to vyskúšať, ak ste ochotná stráviť dva dni vymýšľaním tých niekoľkých viet, ktoré majú prilákať mužov. Zostaňte sama sebou, v istom veku sa práve to cení najviac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #internet #profil #rande

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...