Nie a ešte raz nie! Muž oproti vám nie je vaša kamarátka!

Ako si zaručene odplašiť nápadníka? Týmito témami:

04.11.2014 13:00
rozhovor s mužom, kaviareň, rande Foto:
Nevystrašte ho hneď na začiatku.
debata

Krása a móda

Myslíte si, že zapôsobíte na toho „sympaťáka“ oproti vám tým, že mu poviete, aké značky najradšej nosíte? Alebo koľkokrát za mesiac absolvujete lymfodrenáž u kozmetičky?

„Pikošky“ o celebritách

To si nechajte pre vaše kamarátky. Prečo by dospelého chlapa malo zaujímať, že váš obľúbený herec zo seriálu sa práve oženil? A navyše s takou škaredou osobou?

Selfies

Sebestrednú ženu, ktorá sa pravidelne objavuje na sociálnych sieťach v rôznych pózach s našpúlenými perami nechce mať doma žiaden muž! Teda, žiaden normálny muž. Ak natrafíte na rovnako posadnutého chlapa, blahoželáme!

Aktuálne a budúce choroby

Ak nie ste práve na rande s podobne naladeným hypochondrom, tak si túto tému odložte do priečinku „nepoužiteľné“. Chlap chce aktívnu, zdravú a veselú ženu, plnú života. S ktorou by sa cítil ako v rozprávke, nie v liečebni!

Opilecké historky

Stačí povedať vetu: „Keď si vypijem, často skončím na neznámom byte s neznámymi ľuďmi.“ A môžete sa tešiť, kedy sa vám znova ozve.

Zlé skúsenosti s mužmi

Možno ich máte celkom dosť a ste znechutená. Ale oproti jednému práve sedíte, tak zrejme nie je najvhodnejšie sťažovať sa mu na všetkých chlapov vo vašom živote.

Deti

Ak ich nemáte, ale veľmi po nich túžite, nechajte si túto tému na neskôr. Inak by si o vás mohol myslieť, že ste tak trocha posadnutá a viac než čokoľvek iné vnímate tikot vašich biologických hodín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #rande #otázky

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....