Prečo sa vám nedarí uspokojiť ho ústami?

Máloktorá žena je od prírody nadaná na veci orálu. Mnoho z nich sa musí s partnerovým prirodzením v puse trochu vytrápiť, ale snahu korunuje víťazstvo.

02.11.2014 17:04
debata (2)

Pretože každá žena má pusu uspôsobenú, aby vedela poskytnúť orálne radosti ako profesionálka. No a zvládnuť pár krokov k partnerovej rozkoši nie je žiadna veda. Základnými ingredienciami budú vášeň, chuť a láska.

Pozor na nadšenie

Je základom všetkého. Partnera nič nenabudí a nevzruší viac, ako žena hladná po jeho prirodzení. Ak sa sám začne dožadovať orálnej pozornosti, je za to 50% úspechu dole. Snaha a nadšenie skúsiť niečo nové je naopak pre partnera silné afrodiziakum. Ak necítite k orálnemu sexu vášeň, vzrušenie z intímneho láskania, je lepšie s ním nezačínať, ako si pošramotiť povesť tej, čo má sex rada. Ak dávate do orálu len technickú stránku, muž vám v puse nikdy nevyvrcholí.

Hlboko, či plytko?

Je to ako pri milovaní so ženami. Niektorá si vychutnáva, keď do nej muž vniká až na hranici telesných možností, ale niektorej robí najlepšie, ak sa milovanie odohráva v prvej tretine vagíny. Rovnako je to u mužov. Niektorým robí dobre praktika hlbokého hrdla, iní si vychutnávajú láskanie žaluďa a rozmaznávanie uzdičky jazykom. Zistite, čo váš partner preferuje, respektíve aká kombinácia ho očarí a na tú sa sústreďte.

Rytmus

Najviac mužov sa pri neschopnosti mať orgazmus pri orálnom sexe sťažuje na rytmus. Muži a ženy majú rozdielne vnímanie toho, čo je pomaly a rýchlo. Majsterky orálneho sexu vedia, že muži majú radi pomalší pohyb, zrýchľovanie, ale tesne pred vyvrcholením je základ spomaliť. Nájsť správnu techniku je alfa a omega. Aby to bolo ešte komplikovanejšie, každý chlap obvykle preferuje mierne zmeny v rýchlosti. Preto treba na každého partnera samostatnú príručku.

Pohľad pre bohov

Muži potrebujú omnoho viac vizuálnej stimulácie ako ženy. Orálny sex je práve tou kapitolou, kde je najdôležitejšia. Z mužskej úprimnosti jednoznačne vyplýva, že vagína je pre nich omnoho príjemnejším prostredím ako ústa, ale pri orále si užívajú pohľad na ženu. Jej snahu, radosť, nasadenie a samozrejme aj istú mieru dominancie. Ak sa vám nedarí napriek snahe dosiahnuť orálne ukončenie, postavte partnera a vy si kvoknite. Uvidíte, ako zmena polohy z klasickej pozície poležiačky zapáli jeho nadšenie. Už žiadne problémy s vyvrcholením.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #technika #orálny sex #uspokojenie #ústa

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...