Živočíšny sex! Pravidlá pre neskúsených!

Môže mať živočíšny sex vôbec pravidlá? Mal by byť vitrážou divokosti, nespútanosti, tak načo pravidlá?

01.11.2014 17:00
láska - milovanie, sex Foto:
Prvým pravidlom živočíšneho sexu je, že pred ním nepotrebujeme zvyšovať sexuálne napätie bozkami, ani láskaním.
debata

Z jednoduchého dôvodu. Opustenie rutiny si vyžaduje isté postupy. Najmä v dobe, kde je presne nalinkované, ako má vyzerať predohra, dobrý sex, polohy aj uspokojivý orgazmus. Oddať sa živočíšnemu sexu znamená zabudnúť na všetko ostatné a skúsiť niečo, čo je akoby z inej galaxie.

Milovanie patrí k životu a sex do vzťahu

Milovanie je zážitok, je to podpora zdravia, lásky, imunity aj intimity. Nenájdeme činnosť, ktorá by si zaslúžila viac superlatívov. Sex je však niečo iné. Bez zbytočných bozkov, sviečok, nehy. Ide o čistú rozkoš s divokého prirážania, zážitku z nahoty a vášne. No a presne toto vzťah z času na čas potrebuje ako soľ. Iba milovať sa nestačí.

Predohra? Určite nie!

Prvým pravidlom živočíšneho sexu je, že pred ním nepotrebujeme zvyšovať sexuálne napätie bozkami, ani láskaním. Túžba je už sama vybičovaná na maximum. Pozrite si erotický film, začítajte sa do erotického príbehu. Choďte na spoločnú prechádzku a rozprávajte sa o sexuálnych túžbach. Doprajte si čas, aby vaša hlava začala spolupracovať s telom a oblievali vás vlny túžby po sexuálnych radovánkach.

Polohy pre živočíšny sex

Dá sa robiť aj na posteli, ale je to asi posledná alternatíva. Vyberte si radšej zaujímavejšie miesto, kde vás to nebude tak ťahať k misionárovi. V kúpeľni odzadu, v obývačke pri televízii. Zacloňte partnerovi výhľad vlastnými prsiami a neuhnite ani o milimeter, kým sa nevzruší a vy sa nespravíte. Pokojne sa nechajte uspokojiť opretá v okne, alebo iba tak v kuchyni, s roztiahnutými nohami na kuchynskej linke. Živočíšnemu sexu prajú miesta, kde sa nemilujete bežne. Niekedy je dobrou predohrou práve vyberanie nového miesta. Nahoďte túto tému a uvidíte, ako vás oboch rozpáli.

Keď vás baví sex…

Baví vás jednoducho celý vzťah. Živočíšny sex je potvrdením toho, ako v partnerstve fungujete. Ak sa vám nie a nie vydariť, niekde je problém. Potrebujete sa dlho premáhať a intenzívne stimulovať, aby ste pri partnerovi dosiahli vzrušenie? Živočíšny sex patrí k dvojiciam, ktoré sa neskutočne milujú a stále priťahujú. Nie je tak len príjemným korením bežného sexuálneho života, ale mnohé naznačí aj to, ako sa máte radi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vášeň #živočíšnosť

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...