Vôňa – vyberie vám partnera a zlepší sex

Od pradávna nás vôňa spája s ríšou potešenia. Či už je to ranná káva, čerstvý zákusok, lahodná vôňa exotiky, alebo osprchovaného chlapa.

26.10.2014 14:00
intimity, erotika, vôňa, láska Foto:
Neexistuje telesný pach muža, ktorý by voňal dvom ženám rovnako.
debata

Muži voňajú. Ich vôňa aj rozhodne, či sú vhodnými do postele a do života. Ak nad ním krútite nosom, nikdy to nebude dobrá investícia.

Vôňa ako faktor lásky

Rozsiahly výskum doktorky Rachel Herz prezrádza, že nos nám vie povedať, s kým bude dobrý sex, s kým by sme mali premýšľať o potomstve a kto bude mužom, čo vie celý život iba piť krv a žrať nervy. Každý človek má unikátnu pachovú stopu, ktorá je votkaná do DNA, vytváraná v spolupráci s imunitným systémom. Je unikátna ako odtlačky prstov. Čo niekomu vonia, inému smrdí a tak je to aj s chlapmi. Milenci si voňajú, sú pre seba atraktívni aj spotení. Preto v posilňovni môžete nájsť chlapa pre život omnoho ľahšie, ako v klimatizovanej miestnosti, jeho pach totiž bude výraznejší.

Lepší čuch počas ovulácie

Čuch a vône medzi mužom a ženou majú podporiť zdravé potomstvo. Zdravý pot vonia úplne inak ako pot poznačený chorobou. Preto muž, ktorý nám zavonia pri fyzickej aktivite, je kandidát, s ktorým máte šancu na najlepšie a najzdravšie potomstvo. Niekedy sa oplatí veriť nosu viac ako očiam. Čuchový zmysel sa u žien aj preto nesmierne zosilňuje v období ovulácie. Vtedy s mužom, ktorý im vonia, dosahujú aj najlepšie sexuálne zážitky a stačí sa pritúliť, vnímať jeho telo a vzrušenie naskočí na počkanie.

Protiklady sa priťahujú

Neverte, ak vám to niekto tvrdí v prípade charakterových čŕt. S protikladom v oblasti myslenia budete vždy na nože. Protiklady si však režú v oblasti pachu. Dokázané bolo, že šťastné dvojice, sexuálne uspokojené a so zdravým potomstvom majú presne odlišný pach svojho potu. Protiklady sa priťahujú výsostne na fyzickej úrovni.

Ako vonia dobrý muž?

Každej žene inak. Podľa vedcov neexistuje telesný pach, ktorý by voňal dvom ženám rovnako. Preto u jedného muža môže desať žien identifikovať rôzne odtiene jeho vône. Najvzrušujúcejšie je pre ženy identifikovať na svojom mužovi vôňu kávy, levandule, vanilky, grilovaného kuraťa, čerešne, či mora. Preto mnoho mužských parfumov operuje práve s týmito vôňami. Muži si tak obliekajú príťažlivosť, ale pravá láska a kvalitný sex sa ukážu až vtedy, keď budete na kožu úprimní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #erotika #príťažlivosť

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...