Orálny sex pre pokročilé

Prvý level orálneho sexu je tak trochu o pokuse, omyle a chuti zobrať partnerov penis do pusy.

20.10.2014 07:00
se, vzťah, intimity Foto:
Objavujte chuť vášho milenca.
debata

To je na úvod rozhodujúci predpoklad, aby ste mohli pokračovať v snažení. Úvodná lekcia však nevystačí na celoživotné uspokojenie partnerových chúťok. Ak už poznáte, ako váš milenec chutí, je čas pokročiť v snažení.

Jemné hryzenie

Zuby bokom. To je pravidlo, ktorého sa pri orálnom sexe treba držať ako desatora. Každé pravidlo má aj svoje výnimky a preto platí, že sem – tam má partnerka dovolené vytiahnuť zúbky. Vhodná chvíľa prichádza vo fáze, keď pomalým pohybom rozohrievate jeho krvný obeh. Vystrčte zúbky a jemne nimi zahryznite do partnerovho penisu. Len tak jemne, že zacítite tkanivo. Pozor, iba do tela, žaluď vždy vynechajte. Sama pocítite, ako táto zmena partnera naštartuje. Pretože náznak malého nebezpečenstva toho vášho zaručene vyrajcuje.

Komplexný orál?

Pod týmto sa rozumie, že vaše pole pôsobnosti o niečo rozšírite. Už to nebude len žaluď. Aj keď vám viac z partnerovho údu do pusy nevojde, aj tak môžete pokročiť o niečo ďalej. Jazykom mu láskajte žaluď, telo penisu a precízne mu ním premasírujte aj semenníky. Ak sa dokážete ešte viac odviazať, zájsť do územia smerom k análnemu otvoru, je to ako otvoriť brány do sexuálneho raja. Pritom stále penis hladkáte rukami. Synchronizácia jazyka, pier a rúk je zložitejšia a nepodarí sa zrejme na prvý raz. Muž sa však poteší každej zmene. Navyše aj tak mu stupňujete potešenie, takže určite nepovie nie.

Využite prednosti svojho tela

Asi to najlepšie, čo mužovi môžete v rámci orálu pripraviť, je zapojenie vášho poprsia. Ak vám táto gymnastika nejako nesedí, nemusíte sa plašiť, nejde o nič zložité. Ľahnete si na chrbát, necháte partnera údom vkĺznuť medzi vaše prsia a na konci pohybu ho privítate v otvorených ústach. Excelentná rozkoš, ktorá môže byť za odmenu. Nie je ani rozhodujúce ako často a ako dlho. Budete však okamžite v klube tých, čo vedia svoje telo využiť na maximalizáciu rozkoše.

Orálna masáž

Masáž penisu je súčasťou tantry a vykonáva sa rukami. Ruky necháte, ale pridáte aj pery. Masírujte jemne partnerovi miešok a koreň penisu, zatiaľ, čo mu krúživým pohybom úst masírujete žaluď a uzdičku. Môžete vytvárať aj menší podtlak a na tele údu krútiť dlaňou. V odborných kruhoch sa táto technika nazýva aj dojenie. Stačí pár sekúnd, aby ste pochopili prečo…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne techniky

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...