Tajomstvo úspechu: Nesmie si byť vami istý!

Zamýšľate sa nad tým, prečo váš vzťah uviazol niekde, kde ste ho mať nikdy nechceli? A nedostáva napríklad šťavu?

21.10.2014 11:00
vzťah, partnerský vzťah Foto:
Dajte mu pocítiť, že sa nezbláznite, ak by ste oňho prišli.
debata (1)

Kde sú tie časy?
Zmenilo sa to. Na začiatku vzťahu vám písal šťavnaté maily. Trápilo ho, keď ste sa hodinu neozvali a každý mail ukončil vetou: Ľúbim ťa. Kde sú tie časy… A zmenili sa aj ostatné veci. Nech hodnotíte, ako hodnotíte, on už nemá o čo bojovať, má vás v hrsti. Načo by vás teda obsypával lichôtkami? Už netreba, už je vami istý. Zle sa to počúva, no porozmýšľajte, ako to zmeniť.

Nie ste závislá
V prvom rade mu dajte najavo, že na ňom nie ste závislá. Ak ste sa teraz zobudili v sobotu s tým, že len čakáte, či vymyslí nejaký výlet, alebo mu budete robiť spoločnosť pri návšteve jeho rodičov, urobte zmenu. Dohodnite si víkend s kamarátkou, alebo vyveďte malé klamstvo. Aj keby ste mali byť v ten víkend sama (čo asi aj potrebujete), odíďte niekam na vidiek, spravte si vychádzku, vezmite si tam so sebou knihu, choďte na kávu či obed. Rozmýšľajte nad svojím životom. A jemu oznámte, že jednoducho potrebujete byť občas aj sama.

Nech bojuje
Isté veci by mu mohli začať vŕtať v hlave. A na to, aby sa v ňom prebudil znova muž, ktorý o vás potrebuje zabojovať, “zneužite” svojho kamaráta. Mohol by vám napríklad začať lajkovať fotky na facebooku, na ktorých vyzeráte naozaj dobre. A prečo nie? Mohol by to aj trochu prehnať. Koment “veľmi si opeknela”, alebo “škoda, že už nie si single”, vášho muža naozaj nenechajú chladným. Za pokus to, každopádne, stojí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #facebook #istota #dvorenie

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...