Domáce sex video? Dobré dôvody, prečo si ho nerobiť

Radšej nie! Domáce sex video sa vám môže vypomstiť. Aj po rokoch!

07.10.2014 15:00
sex, spálňa, kamera Foto:
Spomienky na sex si ukladajte, ale do vlastnej hlavy, nie do počítača.
debata

Jedného dňa sa môžete rozísť

V danom okamihu sa milujete a neviete si predstaviť život jeden bez druhého. Urobiť si takúto spomienku vám príde ako skvelý nápad. Ale čo, ak sa jedného dňa rozídete a nie práve v najlepšom? On bude sklamaný láskou, možno sa bude chcieť pomstiť. Vyhrotené emócie ho môžu priviesť k rôznym nepríjemným myšlienkam. Najmä, ak to bude práve on, v koho počítači je spomínané video odložené.

Môže ho ukázať, len tak…

Možno bude s kamarátmi niekde na pive a s pribúdajúcimi hodinami čoraz viac podgurážený. A zrazu príde na pretras téma „sex video“. A tak sa len tak pochváli tým, čo má v mobile. Nemusí za tým byť nič iné, len obrovské množstvo alkoholu. Ale poriadny trapas je na svete!

Čo ak skončí na internete?

Ktosi sa môže „nabúrať“ do vašej schránky či počítača a nájsť tam takúto zaujímavosť. Potom stačí málo, aby vaše milostné hry zo súkromia skončili niekde „na sieti“. A ktokoľvek sa na ne pozrel.

Kariére neprospeje

Myslíte si, že váš zamestnávateľ by sa potešil, že niečo takéto koluje po internete? Ako by ste sa pred ním tvárili? Alebo pred kolegami? Zrejme by zo nebolo nič príjemné. A čo klienti? Chceli by s vami aj naďalej spolupracovať? Navyše, ak roky pracujete v jednej brandži, takáto správa sa rozšíri. A vidina nového miesta bude v nedohľadne.

Budete „tá z toho videa“

Ak sa už ocitnete na internete, buďte si istá, že nejakou cestou sa dostane k vašim známym či ľuďom z okolia. A už budete pre nich navždy „tá, z toho videa“. Nič príjemné, však?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #rozchod #problém #spomienky #video

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...