Najčastejšie ženské sex fantázie. Sú tam aj vaše?

Porovnávanie je jednou zo základných ľudských vlastností. Porovnávame šaty, myšlienky aj sexuálne fantázie.

04.10.2014 10:30
sx, vzťah, intimity Foto:
Dať mužovi sexuálnu príručku. Aj o tom niektoré snívajú.
debata

Tie najrozšírenejšie majú niečo do seba a nie je to len tak, že o nich každá žena rada premýšľa. Ešte radšej realizuje. Ako sú na tom vaše sexuálne vízie?

Sex s cudzincom

Nielen so zahraničným turistom. Stačí aj Slovák, ale absolútne cudzí chlap. Ten, čo okolo vás prejde a vám sa rozbúcha srdce. Bez okolkov, bez výčitiek svedomia. Iba sa nechať opiť mužskou energiou a divokou vášňou. Ráno sa obliecť, odniesť si krásne spomienky a nikdy viac sa nevidieť. Nekaziť si tie vášnivé momenty srdcovými záležitosťami.

Byť dominou

Dať mužovi poriadnu sexuálnu príručku. Chytiť sa šance a poriadne mu ukázať, že viete byť za šéfku. Sadnúť si na neho a dominantne mu dať stop pohybu. Iba vy si budete vychutnávať rytmus aj hĺbku. Rovnako aj to, či ho pobozkáte. Ruky za chrbát a nech poslúcha.

Zneužitie

Na opačnom póle ženskej dominancie je aj chuť byť ponížená. Znásilnenie je trochu silné slovo, ale užiť si to schmatnutie za boky, hodenie na posteľ a vniknutie bez výstrahy, hraničí s miernym sado – maso žánrom, ale mnohé ženy baví. Je zosobnením častého sexuálneho sna.

Sex s dvoma mužmi

Podobne ako mužský sen o dvoch babách, ale v opačnom garde. Muži o trojke radšej snívajú, ako sen premieňajú na realitu. Rovnako sú na tom ženy. V ich snoch často vystupujú muži, ktorí sa ich zmocnia a vyplnia všetky otvory na ich tele. Ale samozrejme je to fantázia, ktorá ostáva často len v intenciách myšlienkových experimentov. No snívať nie je zakázané.

Sex s inou ženou

Po sexuálnej skúsenosti s rovnakým pohlavím túžia ženy omnoho častejšie ako muži. Bez toho, aby mali lesbické, či bisexuálne sklony sa dotykom ženského tela nebránia. Ani vo fantázii. Muži sú omnoho viac vyhranení a preto nepochopia túžbu ženy po rovnakom pohlaví. Pokojne sa oddajte snívaniu. Nie je na tom nič zlé ani zakázané. Koniec koncov, robia to zrejme všetky vaše kamarátky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #fetiš #sexuálne fantázie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...