Skontrolujte si svoje myšlienky. Môžu za zlý vzťah

Zdá sa vám, že váš vzťah sa v ostatnom období zhoršuje? Je to možné, ak ho zanedbávate.

24.09.2014 13:00
vzťah, problémový vzťah, kríza Foto:
Ilustračné foto.
debata

Skúste si však pri opatreniach, ktoré budú nasledovať, skontrolovať, aké máte myšlienky. Nepreniesli ste si nejaké negatívne z predchádzajúceho vzťahu? Toto cvičenie môžete absolvovať kdekoľvek – keď čakáte na pošte alebo sa veziete v električke. Jednoducho, príďte na to, kde to tkvie.

„V predchádzajúcom vzťahu som mala problém. Zdalo sa, že všetko fungovalo, len nejako dlho otáľal ukázať ma rodičom. Vysvetľoval mi, že sú čudní, že sa im nebude páčiť, že som o päť rokov staršia… Stále nejaký dôvod. Zašlo to až tak ďaleko, že sme sa skôr rozišli, ako ma k nim zobral,“ povedala 27-ročná Tereza.

Čo však bolo nebezpečné? Do ďalšieho vzťahu si podvedome preniesla fakt, že všetci muži ju budú pred rodinou kryť. Ďalší vzťah mala pekný, no touto myšlienkou to úplne ničila. „Vzala som si na začiatku do hlavy, že "aj tak ma nevezme k rodičom“ a zžila som sa s tou myšlienkou. Vysielala som takú energiu, pred ktorou mal chuť utekať," podotkla Tereza.

Častokrát vo svojej hlave tvoríme myšlienky a predstavy, ktoré by nastali, ak… Myslíme si, že partner nás nedostatočne miluje, lebo… Porovnávame svoj vzťah so vzťahmi našich kolegýň, susediek, kamarátok. Od všetkého sa osloboďte, jednajte na rovinu, keď vycítite, radšej mlčte, ak to má cenu, buďte aj trpezlivá, no nevytvárajte si vopred domnienky. Sú zabijakom vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #negatívne myšlienky #zlý vzťah #podvedomie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...