Vyhodiť či nechať?

Nie všetky veci po vašom ex musia okamžite putovať do koša.

10.09.2014 15:00
žena, láska, koniec Foto:
Je koniec, čo teraz?
debata

Fotokoláž romantických momentov

Dali ste si tú námahu a na Vianoce ste mu darovali fotokoláž vašich romantických fotografií zo spoločných dovoleniek. Milé… Ale čo s nimi teraz? On ich nechal bez povšimnutia niekde vo svojej skrini a vy si idete teraz oči vyplakať, keď sa na ne pozeráte. Vyhodiť? Nie! Stačí schovať niekam na dno krabice s nápisom „minulosť“. Keď prejde pár rokov, budete sa na tieto veci pozerať s úsmevom a bez bolesti. Bola by škoda niečo také vyhodiť.

Posteľné obliečky vo farbách jeho tímu

Ešte si spomínate, ako ste počas potuliek Madridom natrafili na fanúšikovský obchod Realu Madrid. On bol v siedmom nebi a vy ste len hodinu nervózne prešľapovali na mieste. Napokon ste si domov priniesli tento skvost. Celkom vás prekvapilo, že si ho váš drahý nepribalil do kufra. Vyhodiť? Jednoznačne áno! Možno by bolo od vás veľmi, ale naozaj veľmi ústretové gesto, keby ste mu obliečky zabalili do tašky a poslali po jeho kamarátovi. Ale na to vo fáze absolútneho smútku nemáte chuť. Ak by ste v nich nebodaj zaspávali, trápili by ste sa ráno aj večer. A úprimne, zrejme si nebudete hľadať nového partnera podľa toho, akému futbalovému tímu fandí.

Zamilované listy

Začali ste spolu randiť v čase, keď si ľudia občas poslali aj list. Je to spomienka, ktorá zostane na celý život. Pár razy si ich ešte prečítate, vyplačete sa a čo potom? Vyhodiť? Nie! Aj listy by mali putovať na dno krabice „minulosť“. Je to niečo, čo si po rokoch môžete s nostalgiou prečítať, bez smútku či hnevu. Niekedy, keď už budete „za vodou“, v spokojnom vzťahu. Všetkých spomienok sa aj tak nezbavíte a listy môžu pokojne zostať. Nie sú nijako nebezpečné.

Spoločné „nahé“ fotografie

Mali ste chuť a tak ste sa do toho pustili. Šaty išli dole a samospúšť len tak „cvakala“. Zabavili ste sa a na fotky ste sa z času na čas so smiechom pozerali. Aj teraz ich máte pred sebou, ale od smiechu máte ďaleko. Vyhodiť? Áno! Ide o chúlostivé zábery, ktoré by sa nemali dostať do rúk nikoho iného, okrem vás dvoch. Ak ich aj niekam schováte, nemáte záruku, že ich ktosi nenájde, možno aj z vašich blízkych či váš nový partner. Riziko je veľké, neschovávajte ich na akokoľvek „tajnom“ mieste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #expartner #darčeky

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....