Spokojnosť si za peniaze nekúpite, pracujte na nej

Kto dokáže prejsť životom spokojne sám so sebou, je veľkým víťazom.

13.08.2014 09:00
láska,smútok, žena, plač Foto:
Nezúfajte, ale verte, že to dokážete!
debata

Istá nespokojnosť vás môže viesť v istých okamihoch dopredu, ale večná nespokojnosť vám urobí zo života peklo. nedovoľte to a pracujte na sebe. Ak je to nutné, odhodlajte sa na rázny krok.

Spokojná vo vzťahu

Ak nemáte po svojom boku partnera, s ktorým sa cítite bezpečne a ktorý dáva vášmu životu istý pozitívny rozmer, spokojnosť vás obchádza. Ste podráždená, lebo neustále vidíte na vašom vzťahu chyby. Uvažovali ste niekedy nad tým, prečo to tak je? A povedali ste si priamu odpoveď: možno ste sa jeden pre druhého jednoducho nenarodili. Ak si poviete o vašom vzťahu konečne pravdu, možno sa oslobodíte a budete hľadať niečo, čo je pre vás vhodnejšie. Hoci zo začiatku to môže byť bolestivé.

Spokojná vo svojom tele

Iste, pri pohľade do zrkadla nemusíte kričať od radosti, ani nemusíte predvádzať na mólach. Nemali by ste sa ale trápiť pre vaše nedostatky. Najmä nie pre také, ktoré sa dajú odstrániť. Pár kíl navyše ľahko zvládnete, ako sa zapriete a poviete si, že to dokážete. Riedke vlasy zvládne kaderníčka, ktorá vám urobí šikovný účes. Nohy do „O“ vhodne zamaskujete oblečením a pigmentové škvrny na tvári prekryjete mejkapom. Ak sa budete vy sama cítiť pekná, budete okolo seba vyžarovať sebavedomie a ostatní si všimnú, že ste spokojná. Komplimenty vás pohladia na duši a vyčaria vám úsmev na perách.

Spokojná v práci

Ach, tá moja kariéra! Povzdychnete si vždy, keď si ráno sadnete za váš písací stôl a robíte prácu, ktorú už poznáte naspamäť a ktorá vás nikam neposúva. Je čas to zmeniť! Začnite aktívne hľadať, posielajte životopisy, vzdelávajte sa, robte plány. Nenechajte sa „otráviť“ prvým neúspechom, ani druhým. Možno budete musieť čakať niekoľko mesiacov, ale stojí to za to! V zamestnaní trávime polovicu života. Ak nie ste spokojná práve tam, potom spokojnosť v živote nenájdete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #partner #Telo #spokojnosť

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...