Omyly, ktoré musí zažiť každá žena! Minimálne raz

Nie ste prvá ani posledná, čo urobila v živote čosi bláznivé či zúfalé... Napríklad toto:

12.08.2014 17:00
rande, žena, muž Foto:
Rande na slepo nevyšlo?
debata

Hrôzostrašná farba

„A teraz skúsim skutočnú zmenu,“ poviete si. A vašim vlasom darujete farbu, o ktorej sa vám nesnívalo ani v najhorších snoch. Na hlave máte po dvadsiatich minútach napätia čosi, čo korunu krásy nepripomína ani zdiaľky. Po tvári sa vám kotúľajú slzy a rýchlo vytáčate číslo najlepšej kamarátky, aby okamžite prišla a váš problém pomohla vyriešiť.

Pozoruhodná brigáda

Áno, ozvali ste sa na inzerát, pretože ste potrebovali peniaze. Súrne! A tak ste skončili niekde v prievane vo vchode obchodu, kde ponúkate niečo naozaj absurdné: zázračný prípravok z pralesa na chudnutie či overený krém proti akné. Tomu sa hovorí „ťažko zarobené peniaze“!

Rande na slepo

V čase, keď ste boli zúfalá a bez partnera ste sa odhodlali na rande na slepo. Zrazu sa pred vami objavil muž, ktorý mal od ideálu ďaleko. Nechápal váš humor, neustále hovoril o svojej matke a napokon sa vás snažil „nenápadne“ pobozkať na rozlúčku, pričom celý nebezpečne očervenel. Tak toto stačí prežiť naozaj len raz.

Opiť sa kvôli láske

Neberie vám mobil, neodpovedá na správy, nereaguje na nič. Ste preňho vzduch a už vám to niekoľkokrát povedal. Vy sa s tým nedokážete zmieriť a tak vidíte vaše východisko v zapíjaní beznádeje. A keď už máte čo-to popité, potom sa začnú diať veci. Nočné hliadkovanie pred jeho domom či dokonca tajomná návšteva, pri ktorej vás podporí vaša kamarátka, rovnako „pod parou“ ako vy.

Zamilovať sa do sukničkára

Je snom každej ženy! Šarmantný, sexi, pozorný, vtipný… ideálny. A všetci o ňom vedia, že jeho spálňou prešla každá, na ktorú ukázal. A každý vás pred ním vystríhal. A predsa ste mu na to skočili. Sex bol skvelý a jemu stačil! Vám nie… Ste zúfalo zamilovaná a trvá to mesiace. Veríte, že sa ozve, že ho zmeníte a budete spolu navždy… Veselé, však?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nápad #bláznovstvo

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...