Letný sex. Vieme, ako si ho okoreniť?

Počas zimy je to jednoduché. Kostýmy, pančušky, sexi obleky, všetko je prípustné. Lenže čo sa dá vymyslieť počas leta, keď sexi negližé neprichádza do úvahy?

09.08.2014 08:00
striptíz, sex, intimity Foto:
Spravte si striptízové predstavenie.
debata

Každé oblečenie je príliš teplé a pohyb horúčavu ešte znásobí. Rozhodne nemusíte odpískať svoj sexuálny život práve v období, keď s libido dramaticky stúpa. S našimi radami si užijete pikantný letný sex a ani sa nezapotíte.

Spestrite si nahotu

Byť spolu nahí je zaujímavé skutočne prvých pár rokov vo vzťahu. Potom ste si už opozeraní a partnerovi nestačí na tvrdú rekciu len pohľad na vaše odhalené stehná. Stále je tu však dostatok nádeje, že bude po vás „hladný“. Spravte si striptízové popoludnie. Pokojne si navzájom, ako sa hovorí, odtancujte oblečenie. Alebo si spravte nuda víkend. Len vy dvaja a nahota. Vidieť partnera a partnerku nahých pri bežných činnostiach v domácnosti vzruší aj páry, ktoré si mysleli, že už všetko na sebe videli. Nové pozície, uhly pohľadu a pózy vás zaručene rozpália.

Spútaní a vášniví

Keď je teplo aj na podväzky, je to ideálny čas nasadiť si chladné náramky. Hra s putami patrí medzi tie obľúbené a počas leta asi nie je nič lepšie. Spútaná sa nebudete ani príliš hýbať, takže sa nebudete po pár minútach sexu cítiť ako upachtený bežec. Putá a nahota. To je znamenie vzrušujúceho leta.

V znamení ľadu

Cez leto nám stečie dole hrdlom množstvo ľadových nápojov. Ľad je v lete kamarát a nielen na stole, ale aj v posteli. Unikátny zážitok ponúka miska s ľadom na nočnom stolíku. Kto hovorí, že len horúci vosk vie rozpáliť atmosféru v spálni? Ľad je na leto ideálne erotické osvieženie. Vezmite si každý kocku ľadu do ruky a putujte si pote telách. Ľad na bradavkách, na ohanbí, jeho dotyk vás nabudí. Stačí malá masáž prsníkov ľadovou kockou a sama budete prekvapená, ako vzrušená zrazu budete.

Skúste nové polohy

Sex je v lete dôležitý. Dokonca aj žiadaný, ale len čo stúpnu teploty nad tridsiatku, zisťujeme, že misionár je skrátka zimná poloha. Dve horúce telá na sebe, to nie je sex ako má byť. Teplota stúpa, chuť na sex tiež, skúste niektoré z polôh, ktoré zabezpečia rozkoš, ale minimalizujú potenie aj kontakt tiel. Sadnite si na partnera chrbtom k jeho tvári. Alebo si môžete vyskúšať pozíciu odzadu a v stoji, kde je pohybu skutočne málo a ešte pomedzi vás môže povievať aj čerstvý vzduch. Leto si skrátka vyžaduje letné polohy. Rovnako ako nenosíte v auguste ponožky. Ani do sandálov nie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #milovanie #sexuálne techniky

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...