Chcete si ho získať na dlhšie? Buďte nežná

Pravdaže, muž vám to takto "po lopate" nikdy nepovie. Buď ku mne nežná. Ale vy už teraz viete, že to ocení.

11.08.2014 09:00
masáž reflexných zón Foto:
Zahrajte sa aj s jeho nohami.
debata

Čím ste ženskejšia, tým viac bodov pre vás. Čím viac sa o seba staráte, tým budete krajšia nielen preňho (a pre jeho konkurentov či kolegov), ale aj sama pre seba. A to je to najdôležitejšie. Takže prestaňte používať vetu „nestíham to“. Stíhajte to.

Nežná však buďte v prvom rade v posteli. Obľúbte si sex s ním. Ak to doteraz tak nepociťujete, hľadajte, ako by ste si pomohli. V čom robíte chybu? Čo vám v posteli vyčíta? Alebo ste „vycítili“, že mu prekáža? Na čom vám to krachuje? Hľadajte, čím by ste oživili váš sex, skúste zahodiť prípadné bariéry, ktoré ste doteraz mali. Klaďte si otázky. Prečo mu v tom ktorom smere nevyhoviete? Fakt si myslíte, že sa to nedá prekonať?

Odborníci poukazujú aj na to, že ak si chcete muža dlhšie udržať sexom, mali by ste byť k nemu čo najnežnejšia. Znamená to, že ak sex s ním „odkrútite“, aby bol pokoj, prirodzene to vycíti. Všimne si okamžite aj to, že nedosahujete orgazmy, lebo o ne nestojíte. Venujte pozornosť všetkým častiam jeho tela, nielen jednej, prípadne dvom. Možno ste doteraz nevedeli, že muži ocenia, keď im ženy hladkajú a hrajú sa s ich nohami. Čo tak kvalitná masáž chodidie pred sexom, ako predohra? Samozrejme, nie zakaždým. Ale sledujte tú zmenu a to prekvapenie v jeho tvári!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #neha #masáž chodidiel #sex s partnerom #zlepšiť sex

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...