Slová po zobudení, ktoré zaručia lásku

Slovo má moc začať vojnu, uraziť, dokonca zabiť. O jeho moci zaručiť lásku na celý život pritom pochybujeme.

08.08.2014 09:00
láska, vzťah, pozornosť, raňajky Foto:
Čo by si si prial? Kávu alebo čaj?
debata

Zabudnite na otázniky a využite slovo nielen na hašterivé debaty, ale na udržiavanie lásky a nehy. Čarovné slová môžete aplikovať kedykoľvek, ale najlepšie hneď po zobudení, vtedy naše podvedomie zapisuje náklonnosť hlboko do duše.

Milujem ťa…

Prečo si túto vetu jednoducho neosvojiť? Vezmite ju za svoju a umiestnite na popredné miesta v slovníku. Je to najkrajšie ráno, ak spálňou okrem budíka znejú slová úprimnej lásky. Potom sa už nedá odolať objatiu a bozku. Môže deň začínať krajšie?

Milé oslovenie

Miláčik, láska, chrústik. Využite prezývky, ktoré si dávate pri milovaní, či chvíľach intímneho zblíženia. Oslovte sa tak ráno, počas prípravy raňajok, alebo v kúpeľni, keď sa pripravujete na nový deň. Všetko bude lepšie. Deň aj vzťah, ak miesto uponáhľaných viet a useknutých slov necháte vyznieť milým osloveniam. Vymieňajte si príjemné oslovenia a rána vás už nebudú nudiť a stresovať.

Spýtajte sa na noc

Chýba úprimný záujem partnera. Toto je jedna z častých viet, ktoré znejú v súdnych sieňach pri rozvode. Nemusíte si ani skôr nastaviť budík, ani sa nezdržíte, ak sa partnera spýtate, ako sa mu spalo a čo sa mu snívalo. Úprimný, nehraný záujem je nesmierne dôležitý. Partnera neskutočne poteší a uvidíte, že časom sa začne pýtať aj vás. Pritom to stojí minútu času. Investujte ju do vzťahu už ráno.

Čo by si si prial?

Kávu alebo čaj? Vybrať niečo z chladničky? Väčšinou vždy niekto vstane prvý z postele a pokojne sa preto spýtajte, či partnerovi môžete ráno pomôcť, alebo ho s láskou požiadajte, či by niečo urobil pre vás. Je to vzájomná spolupatričnosť v prvých hodinách dňa. Mať sa o koho oprieť so zalepenými očami znamená, že aj počas dňa a večera budete vedieť, že ten druhý je pre vás skrátka oporou. To je rovnako atraktívne pre mužov aj ženy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pozornosť #oslovenie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...