Ste zamilovaná? Tak sa zbavte myšlienok, ktoré vás ubíjajú

Nenechajte si hlavu zatemniť tým, čo by sa mohlo stať. Netrápte sa a užívajte si lásku.

05.08.2014 09:00
nešťastná žena, smutná žena Foto:
Opäť sa trápite predčasne?
debata

Prečo mi neodpisuje na sms-ku?

Neodpovedal okamžite na vašu otázku a vám už začali hlavou víriť rôzne scenáre. A čím dlhšie nad tým rozmýšľate, tým horšie myšlienky vás ovládajú. Až to napokon dospeje k absolútnemu zúfalstvu a vtedy mu napíšete niečo, čo okamžite oľutujete. Stačí, aby ste sa ukľudnili a povedali si, že zrejme nemôže odpísať alebo má vybitý mobil… Navyše, tým, že sa maximálne vystresujete, ublížite len a len sebe. A on si o vás pomyslí, že ste úplne „mimo“.

Určite je to dobrodruh, ženy strieda ako na bežiacom páse

Videli ste ho náhodne s inou ženou niekde v meste? Rozprávali ste sa a smiali? A z toho vás okamžite začal bolieť žalúdok a lomcovala vami žiarlivosť. Ale váš vzťah ešte nie je tak ďaleko, aby ste mu zvýšeným hlasom čokoľvek vyčítali… Čo robiť? Predsa musíte cítiť, či vás má rád. Ešte nemáte istotu? Nepripúšťajte si, že okrem vás sa stretáva s inými, verte si trocha. Aj jemu. Veď časom sa všetko ukáže a tým, že sa budete trápiť popredu sa žiarlivosti nezbavíte.

Vydrží náš vzťah navždy?

Ešte spolu ani len nebývate a vy už rozmýšľate, čo bude o päť či desať rokov. Už teraz v predstavách vidíte, ako vás určite opustí a odíde za inou. Vy ho chcete navždy, ale čo on? Nemali by ste si práve teraz užívať lásku plnými dúškami? Toto obdobie je o šialenej zamilovanosti o tom, čo sa s vami deje práve teraz. Neničte si jedinečné chvíle tým, čo bude niekedy v ďalekej budúcnosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #žiarlivosť #myšlienky

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...