Recept na šťastnejšie partnerstvo. Skúste nahotu!

Snažíte sa vylepšiť váš partnerský život a stále máte pocit, že je to málo? Skúste si zhodiť pyžamo, či nočnú košeľu a spite s partnerom nahá.

04.08.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Spite nahí a váš vzťah sa zlepší.
debata

Ak sa prispôsobí, je to jeden zo závažných krokov k tomu, aby ste mali harmonický vzťah. Pýtate sa, ako je možné, že takáto maličkosť sa môže podpísať na tak významnej veci? Odpoveď poznajú sexuológovia veľmi dobre a vy si ju práve cez leto môžete overiť v praxi.

Letné vylepšenie lásky

Počas leta sme všetci náchylní upadať do letargie a nespokojnosti s vlastnou polovičkou. Raz darmo, teploty vyženú do plaviek krajšie a atraktívnejšie telá ako to, čo máme okukané doma. To však nie je všetko. Leto je aj obdobím kedy zhadzujeme šaty veľmi radi a tropické noci sú priam stvorené k tomu, aby ste vyskúšali odporúčania sexuológov v praxi. Spite nahí a váš vzťah sa zlepší.

Prirodzenejší spánok, prirodzenejší vzťah

Treba staviť na prirodzenosť a žiadne umelé formy a hry. Človek je zároveň najprirodzenejší vo svojej nahote. Je to prejav nesmiernej dôvery, ak dokážete spať vedľa seba bez šiat. V noci budete podvedome vnímať telo a pokožku toho druhého. Ide o akt zblíženia, vďaka ktorému sa budete ráno zobúdzať o niečo bližšie k sebe.

Čísla nepustia

Možno je láska niečo, čo sa nedá vyjadriť v číslach a poučkách, no rozhodne sa dá vyjadriť spokojnosť s ňou. Spoločnosť Cotton USA na vzorkách desiatok manželských párov analyzovala vplyv pyžama na medziľudské vzťahy. Tí čo obľubujú pyžamo sa vo vyjadrení spokojnosti so vzťahom neprehupli ani cez 50%, zatiaľ čo naháči takmer na 100% potvrdili, že im vzťah vyhovuje.

Posteľ je ako zrkadlo

Na spokojnosti s partnerom sa samozrejme podpisuje celý rad okolností, nielen nahota. V prípade, že dokážete zaspávať spolu nahí, dávate na známosť, že bariéry, hanba ani hnev medzi vami nepanujú. Posteľ však môže byť aj zdrojom rozkolov. Najviac nezhôd sa stane v perinách kvôli chrápaniu, či konzumácii jedla v posteli. To už ani nahota nezachráni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nahota #intimity #prirodzenosť

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...