Ovládnite umenie erotizujúceho dotyku

Chcete sa dotknúť partnera a pritom ho kopnúť ako erotická múza? Pri vašich dotykoch sa už neoženie ako pri dotieravej muche, ale nebude sa ich vedieť nabažiť.

03.08.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Dotyk navodzuje atmosféru pohody a lásky, ale aj sexuality.
debata

Iba pár ťahov rukami a partner bude v siedmom nebi, kam ho doslova vynesiete. Aj v tom sa skrýva sila ženy, hoci nemajú veľké svaly.

Ladný dotyk

Začnite bruškami prstov jemne ako kvapky dažďa pochodovať po partnerovej pokožke. Ideálne je začať pri krku, okolo uší, vtedy sa podvolí aj keby bol zavalený prácou, alebo zlými myšlienkami. Nejde len o erotogénnu zónu. Ide aj o postoj a nežný prístup, aký k nemu zvolíte. Jemné kvapôčky môžete vystriedať za pohládzanie smerom od hlavy ku krku a to už je čas, aby si dal pomaly ale isto dole tričko. Pretože dotyk sám o sebe navodzuje atmosféru nielen pohody a lásky, ale aj sexuality. Veď ide predsa o kontakt dvoch tiel, hoci úvodný.

Nechty v akcii

Čím dlhšie nechty, tým väčšia dávka radosti. Muži nemajú radi ženské nechty iba preto, že dobre vyzerajú. Sú to pragmatici a to aj v otázkach láskania. Jemne stačí prejsť dlhými nechtami po mužskom tele a uvidíte zimomriavky, ktoré vystúpia ako na zavolanie. Chrbát, ramená, dokonca aj stehná. Prsia a okolie bradaviek, to všetko sú miesta, kde sa jemné ťahy nechtami menia na skutočné vábičky sexuality. Tentoraz však nebudeme hovoriť iba o sexuálnej potencii dotyku, pretože škrabkanie a hladenie nechtami je neskutočný príval uvoľnenia. Doprajte ho partnerovi. Máte ho predsa rada a láskyplný dotyk je pre neho skutočná symfónia.

Chladivý a hrejivý dotyk

Hovorí sa, že láskania a dotykov sa nikdy neprejeme. Aj tu však možno inovovať. Pripravte si atmosféru, pustite dobrú hudbu a zabezpečte prítmie. Postačí ligotavé svetlo sviečok nad ktorými si sem – tam nahrejete dlaň a zamierite ňou nad partnerove nahé telo. Vhodné je mať poruke aj niečo chladné, čím dlaň schladíte a opäť sa dotýkate partnera. Týmto spôsobom mu navodíte nesmierne uvoľňujúce pocity a jediné, čo pri nich ostane napnuté je jeho penis. Ale práve o to ide.

Erotogénne zóny

Dotyk a masáž prstami, jemné trenie a pomalé hladkanie. Uvedené recepty môžete aplikovať kdekoľvek na mužskom tele. Využite však svoje aktuálne znalosti a zamierte nimi do prístavu erotogénnych zón. Vtedy uvidíte, že partner zhodnotí, že sex bez nových dotykov bol len odvar.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #erotika #láskanie

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....