Vzťahový problém? Len ho nenafukujte!

Každý pár má aj svoje slabšie stránky, nepanikárte hneď ako sa vám na tom vašom niečo nezdá. Hlavne neriešte nič zahorúca a nedramatizujte!

02.08.2014 14:00
láska, vzťah, problém Foto:
Najskôr zistite, čo za muchu mu sedí na nose.
debata

Predtým volal nonstop, teraz celý deň nič

Je pravda, že ak ste si zvykli na určité rituály a odrazu sú fuč, nebude to len tak a vám môže bežať v hlave všelijaký scenár. V každom prípade je ideálne správať sa čo najrozumnejšie, potlačiť emócie a nedávať najavo reakcie, ktoré očakáva. Ani také, čo ho ešte viac vyprovokujú k neštandardnému správaniu. Najlepšie je tváriť sa akoby nič a nechať na ňom, či vo svojom „trucpodniku“ bude pokračovať, alebo ho prestane baviť.

Vysondujte, čo za muchu mu sedí na nose

Možno vám niečo napovie intuícia, možno sa vám podarí z neho dostať čo mu je, hlavne buďte pri tejto sonde nenápadná a nenásilná. Muži neznášajú pocit, keď sú presvedčení, že sa na nich tlačí. A aj keď keď už prídete na to o čo ide, snažte sa ostať v pohode, vyžarovať pokoj, dať mu signál, že sa vám môže kedykoľvek otvoriť a vy to prijmete. Ak si totiž bude myslieť, že ste obyčajná nechápavá hysterka, nepochodíte.

Šaliete, keď vás nezahŕňa priazňou?

Napätia a nedorozumenia sa stávajú, prekonáte to najľahšie vtedy, keď nebudete problém robiť väčším než je. Dusno sa snažte uvoľniť, nie pridávať do hustej atmosféry. Nevadí, ak je chvíľu akosi menej vyznaní lásky, musíte to prečkať a možno sa jemne pokúsiť ako prvá prelomiť ľady. Hlavne si predčasne nenahovárajte, že už vášmu vzťahu úplne odzvonilo, že všetci sú šťastnejší od vás. Naopak, po „tichšej domácnosti“ prídu ešte vrúcnejšie chvíle než predtým. Len to nepokazte a verte, že sa to poddá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #riešenie

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...