Kam s partnerom za sexom? Tipy na sexuálne výlety!

Zabudnite na nebezpečnú, promiskuitnú a povrchnú sexturistiku. Objavujte nové príležitosti na sex s vlastným partnerom.

27.07.2014 17:00
erotika - tipy - leto - na verejnosti Foto:
Spravte si výlet, spoznajte krásy krajiny, zaujímavé miesta a vezmite si ich do milostného herbáru zážitkov.
debata (3)

Zažijete dobrodružstvo, adrenalín, spestríte si milostné spolunažívanie a dokonca zvýšite objem vášne vo vzťahu. Samé benefity, ktoré určite stoja za tou malou možnosťou, že vás niekto pristihne. Ale to by musela byť skutočne len náhoda.

Kultúrne pamiatky a známe miesta

Nechceme vás nahovárať na žiadne výtržnosti, ale dobrý sex na pamätných miestach stojí za skusy. Mnoho turistických centier dokonca nepriamo ponúka možnosť na sexuálne hry. Či už hotely vysoko v horách takmer na vrchole známych štítov, v ktorých ostanete sami, alebo atraktívne prístrešky blízko zaujímavých pamiatok. To všetko sú tajné tipy, ako sa milovať tam, kde ostatní chodia len obdivovať. Spravte si výlet po Slovensku, spoznajte jeho krásy, zaujímavé miesta a vezmite si ich do milostného herbáru zážitkov. Keď budete hľadať príležitosť, uvidíte, kde všade sa dá oddať rozkoši. Len stačí otvoriť oči.

Dopravné prostriedky

Sex v aute na odpočívadle má za sebou už zrejme každá dvojica, ktorá nechodí len MHD. Teraz však hovoríme o sexe vo vlaku, v autobuse cestou k moru. Nápaditosť a fantázia vám dokážu priniesť rozkoš aj v polohách, ktoré by v posteli boli úplne neprijateľné. No a sex v karavane počas jazdy? Je to síce zakázané, ale to aj prekračovanie rýchlosti. Sem – tam sú zážitky práve o tej troche odvahy, ktorú do zážitku vložíme. Ona sa nám vráti.

Nákupné centrá

Sú anonymné, veľké a predstavujú množstvo možností. Od multiplexov, kde môžete sledovať film niekedy aj len dvaja, až po množstvo priestranných skúšobných kabínok. V obchodnom centre sa dá skutočne zabaviť celý deň, nemusíte nič kúpiť a aj tak budete spokojná. Sex dokáže skutočne divy.

Múzeum alebo skanzen

Unikátna možnosť milovať sa v múzeu. Pozor na bezpečnostné kamery, ale vždy sa dá niekde dostať z ich uhla. Múzeum je atraktívne tichom, tajomstvom a samozrejme aj tým, že sex bude rýchly, spontánny a všade navôkol sú drahé, staré a tajuplné artefakty. Je len málo dvojíc, ktoré prežili svoju „noc v múzeu“, ale tie čo ju majú za sebou hovoria, že skúsenosť nebanujú.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pamiatky #múzeum #erotika #sexuálne tipy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...