Dovolenkový sex. Môže to byť láska?

Dúfa v to každá, ktorá sa oddá horúcej láske kdesi v exotickej destinácii.

19.07.2014 17:00
shutterstock leto - dovolenka - sex - letná láska Foto:
Obvykle o lásku javia záujem muži hĺbavejší a nie naleštení mačovia.
debata

Čísla a fakty však hovoria viac v prospech jednoduchého flirtu. Má šancu prežiť láska, ktorá sa začala, ako sa hovorí na plážovom ležadle?

Omámenie láskou

Láska je predovšetkým chémia. Ak by sme mali človeku pripísať jeho obdobie „párenia“, boli by to rozhodne letné mesiace. Naše telo sa doslova mení na agregáty hormónov šťastia a lásky. Cítime sa ako zamilovaní a pritom si stačí iba ľahnúť k vode. Preto často dochádza k sebaklamu lásky. O žiadnu nejde, to len naše telo je tak naplnené hormónmi ako zamilované a potom chce prirodzene aj sexuálne upokojenie. Problematické je, ak je telo omámené hormónmi pohody, dovolenky, ničnerobenia, slnka a prípadne aj kvapkou alkoholu. V takom prípade po uspokojení sexuálnej túžby prichádza vytriezvenie a poznanie, že ten kto vám poslúžil nie je práve osoba, s ktorou by ste si chceli vymieňať naďalej zamilované listy.

Určite to po sexe skončí, ak…

Začali ste si s niekým na dovolenke, s kým viete, že na diaľku to nebude mať zmysel, ale kvôli dobrému sexu si navzájom tak trochu klamete. Nevyjde to ani vtedy, ak je to animátor, či domáci a vy ste trofej, ktorých pozbiera počas turistickej sezóny celé haldy. Na lásku a trvanie nemyslite vôbec, ak je s partiou chalanov. Pretože ide o silácke sa preťahovanie v tom, kto je väčší alfa samec. Pochopiteľne o pokračovaní sa nedá hovoriť ani v prípade, že po samotnom milovaní je už partner rezervovanejší a spoločné plánovanie budúcnosti po lete chlácholivo zahráva dostratena. Radšej sa rozlúčte s pocitom, že ste si aspoň užili a nekazte si leto rozjímaním o láske.

Nádej na pravú lásku žije

Vyhnite sa radšej dovolenkových prímorským destináciám, alebo sa naučte deliť zrno od pliev lepšie ako Popoluška. Vtedy to môže s láskou vyjsť. Lásku môžete nájsť rovnako v lete, alebo zime. No pozor! Muži sú nesmierne sexuálne stimulovaní. Veď ženy chodia takmer nahé, niektoré aj hore bez. To je priamy útok na ich sexuálny apetít a preto nasľubujú hory aj doly, aby mohli nejakej dať dole nohavičky. Všimnite si čo robí. Obvykle o lásku javia záujem muži hĺbavejší a nie naleštení mačovia. Ak viete identifikovať jemného a citlivého chalana, potom si letný sex môžete pripomenúť aj v jeseni polročným výročím.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #sex

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Nezhoršujte si zbytočne situáciu a nemyslite negatívne.
Tvrdo pracujte, odmeny na seba nenechajú dlho čakať....