Tajné znaky, že bude v posteli jednotkou

Odhaliť sexuálny potenciál chlapa je nesmierne dôležité. Pre jeho výber aj pokračovanie vzťahu.

12.07.2014 08:00
ruky, manikúra Foto:
Upravené nechty u muža sú znakom jemnosti.
debata (1)

Nielen pekné oči budú v budúcnosti určujúce pre partnerské šťastie. Všímajte si od prvých chvíľ, či má váš chlap okrem povestného zmyslu pre humor aj niečo viac. Náznaky, že v posteli to s ním bude zážitok.

Stará sa o nechty

Stačí sa mu pozrieť na ruky a zrazu v ňom budete čítať aj bez bosoráckych schopností. Upravené nechty sú znakom jemnosti. Upravený muž si dá záležať aj na jemnom milovaní. Nebude to „baník“, ktorý dokáže len búšiť.

Neustále v pohybe

Trasie nohou, podupkáva si, klepká prstami? Ak to nie je znak neurózy, ale skôr tvorivého nadšenia a partner sa pritom usmieva, do postele s ním! Hovorí sa, že sú to jedinci, ktorí sú aj vynikajúci milenci. Nemajú radi ležanie na plachte. Pohyb je to, čo určuje ich sexuálne nasadenie. Niekedy sa môže sex zmeniť doslova na športový výkon. Prečo nie?

Vzpriamená chôdza

Má väčší hrudník ako brucho a chodí vzpriamene? Bude dobrým milencom, pretože si verí. Zároveň tuk okolo pása u mužov znižuje potenciu, takže štíhly určite vyhráva vo výdrži. Držanie tela veľa napovedá o tom, ako človek vníma sám seba. Pozor, ak je prílišná vzpriamenosť bez úsmevu, môže ísť o ignoranta, ktorý vám dá nadradenie pocítiť aj v posteli. Ak sa usmieva, bude to fantastický milenec, ktorému nejde len o vlastný orgazmus.

Flexibilný palec

Už v starovekej Číne verili, že palec o mužskej sexualite veľa prezrádza. Dlhý palec má údajne skrývať mnoho sexuálnej energie a jeho majiteľ v posteli rád prevezme kontrolu. Čím má palec flexibilnejší, ohybnejší a častejšie ho používa, tým viac sexuálnej slasti vám daruje.

Sledujte rukopis

Sex je presiaknutý naprieč mužským konaním. Pozorovaním sa zistilo, že muži, ktorí píšu v malých písaných ypsilonoch tučnejšiu slučku, majú viac libida. Neverte iba smkám, nechajte si napísať vyznanie jeho vlastnou rukou. Až potom mu zverte tú svoju.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálny potenciál

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...

+ Objavovanie nových chutí môže byť cestou k radosti a spokojnosti.
Vaša kreativita a inovatívny prístup budú...