Pozitívne vlastnosti, ktoré časom zničia vzťah

Neuveriteľné. Všetky predsa snívame o ideálnom mužovi, tých najlepších vlastnostiach a zrazu bác.

08.07.2014 09:00
láska, vzťah, piknik Foto:
Príliš citlivý muž môže byť niekedy na obtiaž.
debata

Pozeráme pravde priamo do očí a zisťujeme, že sú to práve dobré vlastnosti, ktoré stoja za mučivými okamihy, v ktorých budete partnera doslova preklínať. Všímajte si pozorne, či partner nie je kandidát dobrých vlastnosti hodných odsúdenia.

Vtipný za každú cenu

Je to božské, keď vie aj smutnú a napätú atmosféru zmeniť na žart. Je perfektné, že si vie vystreliť zo všetkého a z každého. Veď ženy predsa milujú vtipných mužov, takže tá charizma rozosmiať každého v okolí musí jednoznačne každej žene imponovať. Dočasu. Vtipný muž vie byť doma často uštipačný a vtipy na účet iných sa prijímajú inak ako na ten váš. Dokonca sa z neho môže vyvinúť aj typ muža, ktorý všetko berie s humorom. Vážne veci zosmiešni a nájsť s ním rozumnú reč je takmer nemožné. Vtedy už žiadny vtip nie je vhodný a najradšej by ste mali po boku racionálneho suchára.

Svalovec

Perfektné, že chodí každý deň do posilňovne. Hlavne cez leto, keď vám ho závidí celé kúpalisko. Lenže pozor. Muži športovci radi športujú vo dvojici, takže aj keď tvrdí, že vy nemusíte,skôr či neskôr vás svalové peklo dostane. Rovnako aj strava a unikátne receptúry správnej výživy. Koniec – koncov mnoho žien začne príliš škrieť aj to, že činkám dá prednosť pred vašimi potrebami. To potom chcú radšej pupok ako tvarované tehličky.

Prítulný macko

Vo svete grobiánov a mačov je citlivá duša neskutočne cenná. Nájdete konečne toho pravého, čo sa nehrá na majstra sveta a nezhltol len príručku bontónu, ale jeho gestá a činy sú milé a úprimné. Poteší vás smska, napíše vám ako vás má rád, milé slová šveholí do telefónu. Skvelé! Zrazu však zistíte, že vás trochu obmedzuje odpisovať stále na správy, vyznávať si lásku, akoby ste boli deti. No a len skúste neodpísať, už sa mu zrútia nervy aj jeho vysnívaný svet. Pozor na príliš citlivých mužov.

Bohém

Sen mnohých žien je tvorivý, kreatívny, a inšpiratívny bohém. Umelec. Uletený teoretik v dnešnom materiálnom svete. Je skvelé randiť na milión iných spôsobov ako je bežné. Lenže z básničiek nevyžijete. Nepotrebujete všetko prehajdákať v baroch. Umenie je skvelé, ale stačí pozrieť do histórie. Uvidíte, že umelci sú dokonalí na milovanie, ale život s nimi je ako krížová cesta. Máloktorá vydrží do konca. Skúsite? Niekedy sa môže tvorivosť partnera zmeniť na peklo, ale žiť s bohémom je nezabudnuteľná životná skúsenosť a údajne aj najhorúcejšia lás­ka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #vzťahové pozitíva

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...

+ Mali by ste byť nad vecou, prílišná starostlivosť môže aj ublížiť.
Nikdy nebudete so svojou prácou naplno...