Stále single? Trochu tolerancie by to chcelo

Každý muž má asi niečo. Nestretnete ideálneho, akého si celý život predstavujete.

10.07.2014 12:00
debata
Privrite oči. Alebo stačí jedno. Foto: SHUTTERSTOCK
single žena Privrite oči. Alebo stačí jedno.

Aj ten váš bude mať nejakú tú chybičku, možno väčšiu, možno menšiu. Veď nie nadarmo sa vraví „nie je chyža bez kríža“. Aj keď navonok budete pôsobiť ako spokojný pár, niekde v hĺbke si budete miestami prežívať „svoje dni“. Lenže s nimi rátajte. Ničí život nie je ružový. Nezabúdajte na to.

„Mala som veľa malých vzťahov, no žiadnemu som nedala šancu. Na každom mužovi mi niečo prekážalo. Onedlho som sa začala presviedčať o tom, že nie je môj pravý, že ja som si predsa nepredstavovala muža s dieťaťom, muža, ktorý v jednom kuse cestuje, muža, ktorý je neustále online, muža, ktorý je nižší odo mňa, o dosť starší, a podobne,“ vysvetlila 28-ročná Kvetka. Navyše, je prchká, čo znamenalo, že všetko hneď ukončila a neskôr ľutovala. Samota bola totiž oveľa horšia ako mať vzťah s jedným privretým okom.

Čím budete staršia, tým si budete viac vyčítať, ak nebudete vo „väčšej pohode“. Cítite sa s partnerom dobre? Spočítajte si, čo všetko vám na ňom vyhovuje. Porovnajte si ho s predošlým. Vonia vám? Skúste sa nad tým poriadne zamyslieť, či s ním žiť dokážete, či do vzťahu naplno vhupnete, alebo sa budete dištancovať. Možno samu seba prekvapíte, že odrazu tolerujete niečo, čo ešte pred mesiacom bolo pre vás absolútne nemysliteľné… Ľudia sa menia. Aj vy!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #single žena #tolerancia #ideálny muž #privreté oko

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...