Vaše single leto sa práve začalo?

Niekoľko rokov ste žili s partnerom a tak všetky letné plány mali príchuť lásky. A zrazu ste v tom sama.

04.07.2014 12:00
shutterstock 149056031 Foto:
Sama na dovolenke?
debata

Leto je síce krásne, ale vás nijako špeciálne neteší. Ste single. A to vás trápi. Ale nemusí!

Čo keby ste zahodili svoje trápenie za hlavu! Leto je na to ako stvorené! Fakt, že vás opustil partner nezmeníte, tak si smútkom a zlou náladou nepokazte celé leto. Veď sa vám ponúka toľko možností.

Čo keby ste na začiatok vyrazili s partiou priateľov na letný festival. V ponuke ich máte hneď niekoľko, takže si vyberiete podľa toho, čo preferujete. Zbalíte stan, spacák a idete! V dave ľudí, ktorí sa prišli baviť, určite smutná nebudete. Ponúka sa vám množstvo podujatí, koncertov a zážitkov, že by bolo veľkou chybou nevyraziť. Nenechajte sa prehovárať!

Inou skvelou možnosťou je pobyt pri mori nabitý aktivitami. Môžete si zvoliť z množstva zájazdov, ktoré ponúkajú práve takéto možnosti trávenia voľného času. Bootcamp či crossfit – pri takýchto tréningoch sa vám vyplaví do krvi toľko adrenalínu a endorfínov, že o stratenej láske nebudete mať chuť a ani silu premýšľať. Navyše, ak nemáte po ruke žiadnu kamarátku, ktorá by sa na čosi také nechala nahovoriť, môžete vyraziť aj sama. Na dovolenke vás predsa bude spájať spoločný cieľ – dobre si zašportovať.

Máte chatu? Tak potom neváhajte a pozvite zopár fajn kolegov aspoň na predĺžený víkend. Vezmite bicykle, zbaľte si plavky a tri dni zábavy či pohody sú pred vami. Utužíte vzťahy, spoznáte sa možno z inej, než pracovnej stránky a vyvetráte si v prírode či pri vode hlavu. Večerná „opekačka“ a gitara majú takisto svoje neopakovateľné ča­ro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #smútok #single #program

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....