Tri nerealistické predstavy žien o živote s mužom

Aj vy ste "vhupli" do vzťahu s podobnými očakávaniami?

01.07.2014 12:00
láska, vzťah, očakávania, hádka Foto:
Vaše očakávania sa nenaplnili?
debata

Moje koníčky budú aj tvojimi

Ste taká zamilovaná, že so svojím drahým chcete prežiť každú minútu počas dňa. A tak by bolo praktické, keby ste zdieľali aj spoločné záujmy či koníčky. Vás by potešila joga či zumba, prechádzky mestom alebo pravidelné návštevy baletu. Ale naozaj ste presvedčená, že práve na tieto koníčky sa vrhne váš partner? Skúste sa na to pozrieť z opačnej strany… Vy by ste s ním začali chodiť hrať basketbal, ktorý ste si naposledy vyskúšali ako tretiačka na gymnáziu? A páčilo by sa vám, keby sa partner urazil, že o tento šport nemáte záujem?

My si rozumieme aj bez slov

Možno to bude znieť ako prekvapenie, ale muži naozaj nedokážu čítať ženské myšlienky. Ak máte chuť prežiť večer v talianskej reštaurácii pri dobrom víne ale len to partnerovi naznačíte, nemusíte to ešte znamenať, že sa takýto večer aj udeje. Podobne to platí aj o vašich zlých náladách. Ráno váš rozčúlil, lebo odišiel bez rozlúčky, kým vy ste ešte spali. A poobede sa tvári, ako keby sa „nechumelilo“, zatiaľ čo vami lomcuje zlosť. Povedzte mu, prečo ste nahnevaná aj prečo sa vás dotklo, že sa ráno jednoducho „vyparil“.

Som vždy na prvom mieste

Áno, pre vás je partner na prvom mieste kedykoľvek a kdekoľvek. Ale muži to majú občas trocha inak. Deje sa v živote jeho kamaráta niečo, pri čom by mal rozhodne byť? Ak mu to zakážete alebo sa urazíte, on to nepochopí. Mužské kamarátstva sú iné ako ženské a chlapi držia spolu za každých okolností. Nežiadajte od neho, aby sedel pri vás doma, keď ho jeho „parťák“ požiada o pomoc. Dovoľte mu žiť aj život s jeho priateľmi, bude vás milovať ešte viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #omyl #partner #tolerancia #predstava

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...